Fotoweek #19

Neem ik me voor om weer een keer een fotoweek online te zetten, komt ‘ie drie uur te laat online. Vergeef het me. I am currently living the life with a puppy (lees: ik slaap minder dan ik gewend ben en verkeer in een permanente staat van vermoeidheid). Het zal allemaal wel wennen, want ik slaap gewoon 7/8 uur per nacht (hoewel ik me begin af te vragen of ik niet gewoon 11 uur slaap per nacht nodig heb). Maar alle gekheid op een stokje: ik heb met deze vermoeidheid toch de helderheid van geest gehad om een fotoweek in elkaar te flansen en dat vind ik al heel wat! 

Maandag begon de werkweek weer. Op mijn werk staat een onwijs professionele espressomachine VOOR HET PERSONEEL. Ik kan dus de hele dag onbeperkt kopjes cappuccino drinken en kan ook oefenen met het zetten van goede koffie en het maken van een goede cappuccinomelk. Super leuk om te doen en ik vond het er al best smakelijk uitzien.

Koffie

Het eindresultaat. Niet echt Latte Art, maar wel lekker.
Het eindresultaat. Niet echt Latte Art, maar wel lekker.

Dinsdag had ik een druk dagje. Ik moest ’s ochtends naar de kaakchirurg voor een controle, ’s middags naar de fysio voor een controle en aan het einde van de middag moest Jake naar de dierenarts voor z’n vaccinatie. Het was een beetje een ziekenhuisdagje dus, maar alles ging prima. Jake ging voor het eerst achterin de auto zitten met een hondengordeltje om (da’s verplicht). Hij deed het hartstikke goed.

Jake in de auto

Donderdag moest ik de koopavond werken op mijn werk. Dat doe ik eigenlijk nooit, maar ik verving een collega en kreeg allemaal herinneringen aan “vroegahhh” toen ik elke vrijdagavond de koopavond draaide in de boekwinkel. Mijn hele systeem was meteen in de war, want ik kreeg een ontzettend vrijdagavondgevoel en dacht dat ik al weekend had. Beetje jammer. Anyway, ik at op mijn werk haalde een salade bij een nieuwe saladebar in Amersfoort. Ik had een salade met sla, quinoa, zoete aardappel, kip, zongedroogde tomaat en een hele lekkere dressing. Was echt super geslaagd!

Maaltijdsalade

Vrijdag was een spannende dag, want de hunk en ik moesten motorrijden. Nou is dat inmiddels niet zo spannend meer, maar Jake moest anderhalf uur (ruim) alleen thuisblijven. MOEDERGEVOELENS ALLES. Maar hij heeft het overleefd en hij was een brave borst. ’s Middags verwenden de hunk en ik onszelf met mini-appeltaartjes van de Albert Heijn, want dat zijn – op de appeltaart van mijn moeder na – de allerlekkerste appeltaartjes van de wereld.

Appeltaartje

Vrijdag overdag zijn we met Jake naar het bos geweest. We laten hem nu al los, omdat hij nu nog zo klein en afhankelijk is dat hij niet zal weglopen. Dat gaat echt heel goed, hij vindt het fantastisch! 

Jake in het bos

’s Avonds was Jake een beetje zielig. Hij kreeg diarree en ’s nachts werden de hunk en ik om 5 uur wakker doordat Jake aan het overgeven was in zijn bench. We weten nog steeds niet precies wat het was, maar de mevrouw uit de dierenwinkel (waar de hunk de volgende dag heen was gegaan) zei dat dit meestal de reactie is op nieuwe voeding. Dat kon wel kloppen, want de hunk en ik waren net rond die tijd begonnen met het mengen van Jake’s oude voer met het nieuwe voer dat hij van ons zou gaan krijgen. Hoewel ik zaterdag niet thuis was omdat ik moest werken, vertelde de hunk dat Jake overdag nog steeds heel sloom was en niet veel at. ZO ZIELIG. 

Zaterdag moest ik dus werken. Ik werk dus in een winkel en werk in principe niet op zaterdag, maar ik moest een collega vervangen en werkte dus een keer op zaterdag. Ik trok voor de gezelligheid mijn favoriete lange streepjesjurk aan. 

Streepjesjurk

Degene met wie ik werkte nam baklava mee, het was lekker druk en gezellig, dus het was een prima dag.

Baklava

’s Avonds gingen we eten bij vrienden en speelden we het leukste spelletje van de hele wereld (Ticket To Ride). Jake was nog steeds slomer dan hij normaal is, maar hij knapte wel op. Hij smakte zijn brokjes weg en hij was weer wat energieker. Zondag ging ik babysitten op onze eigen page-puppy terwijl de hunk de hele dag allerlei afspraken had. Ons huwelijk was dit weekend echt een feestje, want we hebben elkaar precies 3 nanoseconden gezien. NIET LEUK. Dat moeten we volgend weekend maar even inhalen. Anyway, Jake lag ongeveer de hele ochtend te slapen (naast mij, zo schattig) dus dat was heel aaibaar.

Jake slaapt

Zondagavond hadden we een BBQ bij mijn ouders. Het was zó lekker allemaal! Jake speelde met de 5-maanden-oude pup van mijn ouders (die in zijn hoofd nog een pup is, maar lichamelijk de vorm van een volwassen hond heeft aangenomen – vrij onhandig kan ik je vertellen). Gelukkig kunnen we Jake makkelijk overal mee naar toe nemen en bijt hij goed van zich af bij andere honden. De BBQ was dus zeer geslaagd! 

BBQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge