ZEG LISSE, WAAROM BLOG JE ZO WEINIG

Nou, omdat ik een ietsiepietsie beetje druk ben. Ik werk en slaap, zo mag je mijn leven wel even samenvatten. En oja, ik knuffel met de hunk en ik aai Jake. Daar heb ik tussendoor nog wel even tijd voor. 

“Waar ben je zo druk mee dan?”

Nou. Met werk dus. Dit is mijn laatste buiten-de-deur-werk-week, dus ik ben daar drukdrukdruk van alles aan het afronden. Daarnaast vertaal ik nog voor Capgemini en wil ik alle extra vertaal/schrijfopdrachten die ik binnenkrijg aannemen, omdat mijn eigen vertaalbedrijf gewoon booming moet worden (en dat lukt dus niet als je opdrachten afwijst). Kortom: ik ben veranderd in een aan koffie verslaafde (was ik al) (maar toch) workaholic. Gelukkig duurt deze staat van zijn nog slechts tot aankomende maandag en dan kan het thuiswerkleven beginnen. Beetje vertalen, beetje koffie maken met mijn nieuwe, fancy espressomachine, beetje rondjes door het bos wandelen met ons harige kind (= Jake) en dat alles wordt gewoon uitgevoerd in joggingbroek (of pyjama, op dagen dat ik echt lui ben). 

DUS. 

Meer kan ik er even niet van maken. Gewoon nog even druk. Na de drukte ben ik weer up and running met allerlei hyperinteressante blogjes. Geduld is een schone zaak, voor mij en voor jullie. 

Groetjes!

3 comments

  1. Super goed dat je het zo druk met je werk hebt.
    Ik vroeg me af wat voor een teksten je eigenlijk vertaald. Voor websites? Of wat voor een projecten zijn dat dan?

    Groetjes!

    1. Ik vertaal bij Capgemini een project voor het Openbaar Ministerie (over strafrecht) en voor andere bedrijven verschilt het een beetje. Soms juridische teksten, koopcontracten etc., soms voor websites… Net wat er vertaald moet worden 🙂

  2. Ik vind het eigenlijk alleen maar leuk voor je dat je het druk hebt met je bedrijf! Super veel succes girl!
    Emily onlangs geplaatst…Beveiligd: naar de PAAZHAAS #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge