WINACTIE: WIN €20 SHOPTEGOED BIJ TELEFOONHOESJESTORE!

Dat er toch nog eens een echte winactie op mijn blog mocht verschijnen… En nog een leuke winactie ook. Het is te mooi om waar te zijn. Het toeval wil dat ik een aantal weken geleden naar het hoesje van mijn iPhone zat te kijken en er spontaan van moest zuchten. Ik laat mijn iPhone gemiddeld zeventien keer per dag vallen (ik heb niet voor niets altijd een bookcase als hoesje, want anders was mijn schermpje al duizend keer stuk geweest) en hoewel mijn iPhone nog heel is, beschadigen hoesjes bij mij redelijk snel vanwege al het (onbedoelde) geweld. Het toeval wil dat er een paar dagen later een mailtje in mijn inbox verscheen; of ik geïnteresseerd was in een samenwerking met Telefoonhoesjestore… Ja dus! 

Ik mocht bij telefoonhoesjestore.nl (let op, met één S!) twee items uitkiezen om te reviewen op mijn blog.  Ik heb uiteraard gekozen voor een telefoonhoesje.Op deze website hebben ze allerlei verschillende soorten hoesjes, van iPhone 6s hoesjes, een iPhone SE hoesje tot een hoesjes voor de nieuwste Samsung toestellen. Mijn keuze viel uiteindelijk op een bookcase met een indian tribal motiefje (diep in mijn hart ben ik een hippie). Het handige aan een bookcase is dat mijn schermpje altijd beschermd is, ook als ik mijn iPhone op de kant van het schermpje laat vallen (wat op de een of andere manier ook altijd het geval is). Ik ben heel blij met het hoesje. Het hoesje is origineel en er passen veel pasjes in. Het hoesje is ook stevig, waardoor ik niet bang hoef te zijn dat ik na een wandelingetje al mijn pasjes kwijt ben. 

IMG_4177

IMG_4178

Als tweede artikel koos ik voor een powerbank. En jeetje, dat is handig! Ik werk gelukkig thuis en kan mijn iPhone te pas en te onpas aan de oplader leggen, maar ook mij overkomt het vaak genoeg dat ik ergens ben en dat mijn iPhone bijna leeg is. Ik zie ‘m dan met de minuut verder leegdruppelen en stuur wanhopig alle berichtjes die ik nog moet sturen. Het is eigenlijk te sneu voor woorden dat ik zo in paniek raak als de batterij van mijn telefoon bijna leeg is, maar dat is gewoon écht onhandig. En dus koos ik voor een powerbank. Die laad je thuis even op, stop je in je tas en dan heb je altijd een soort externe oplader bij je – ook als je ergens bent waar geen stopcontact is. Ik ben hier héél blij mee. Ik koos voor een frisse groene kleur (want groen is mijn lievelingskleur), maar je kunt voor een heleboel leuke kleurtjes kiezen. 

Powerbank

En dan….. het deel van de blog waar jullie allemaal voor komen: DE WINACTIE. Je kunt €20 shoptegoed bij www.telefoonhoesjestore.nl winnen. Om te winnen moet je het volgende doen: 

 • Like Telefoonhoesjestore op Facebook
 • Volg Telefoonhoesjestore op Instagram 
 • Volg mij op Twitter (@lissevandegroep)
 • Volg mij op Instagram (lissevandegroep) 
 • Laat een reactie achter in de comments

De winactie loopt tot maandag 11 april 12.00 uur ’s middags! De winnaar krijgt van mij bericht!

 

 

9 comments

 1. Wauw, leuk hoesje! Ik ben ook onwijs onhandig en heb in het jaar dat ik mijn iPhone heb al 3(?) hoesjes versleten…
  Het scherm is gelukkig nog heel (even afkloppen..), maar zo’n mooie bookcase zou voor mij ook geen overbodige luxe zijn haha!

  Ik heb alles geliked en gedingest (en ik volgde je al op twitter), dus ik doe graag mee! 🙂

 2. Euh ik heb de verkeerde website ingevuld, moet blijkbaar zijn https://twitter.com/Linnnnnn92..

 3. Wat een superleuke actie, en wat een vrolijke hoesjes! 😀 Ik doe graag mee, zal fantastisch zijn een nieuw hoesje voor mijn samsung aan te mogen schaffen, 1 met mooie bloementjes denk ik hihihi! 😀
  Groetje ilsiee

 4. Ik doe graag mee. Met name een powerbank kan ik wel goed gebruiken.

 5. Gaaaf! Ik heb toevallig deze week mijn hoesje zodanig kapot laten vallen (hij was al 3 keer kapot gegaan), dat mijn telefoon er steeds uitglijdt. Superbalen! Wat hebben ze hier leuke hoesjes 🙂
  Ik doe graag mee (alles gevolgd & geliked 😉 )

 6. Anneliese de Waal

  Ik doe heel graag mee, ze hebben erg leuke dingen.
  Zou erg leuk zijn 🙂

  Alle stappen doorlopen.

  Groetjes Anneliese.

 7. Superleuk!!! Kan zeker wel een leuk hoesje gebruiken voor mijn nieuwe telefoon!❤️ Leuke actie Lisse!

 8. Super leuke hoesje, heb zelf ook al eentje op oog 😉 maar flink duimen nu <3

  Like en volg op alle fronten 😀

 9. WAT GAAF!

  I’m in! Ik heb de stappen gevolgd die je aangaf. Ik heb alleen geen facebook!
  Ik ben benieuwd of ik winnen ga 😀
  Super leuk dit!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge