WIJ ZIJN VERHUISD

Hoe is het mogelijk? In Nederland is het van de 52 weken in een jaar ongeveer één weekje bloedheet… en precies in die week hadden wij onze verhuizing gepland staan! Zoals jullie misschien wel weten heb ik een gloeiende hekel aan warm weer en kon ik me dus geen slechtere verhuisweek voorstellen. En toch is het gelukt… En we zijn zo blij met het eindresultaat! Ik zet liever geen foto’s online van het hele huis, maar van de woonkamer wil ik jullie graag iets laten zien!

Er moest niet veel gebeuren in ons huisje. We wilden alleen graag een kleurtje op de muur. De hunk en ik houden van vrolijke kleuren. Ik droom al jaren van okergeel op de muur, maar in ons vorige mini-huisje mochten we niet verven. Dat had trouwens toch geen zin gehad, want het mini-huisje stond zó volgestouwd dat er geen enkele muur meer zichtbaar was. Anyway, we grepen onze kans en maakten de grootste muur in onze woonkamer okergeel. ZO VET! 

Okergele muur

 

We hadden van tevoren ook al wat meubels aangeschaft. We moesten een bank erbij (check die grijze bank, het is zelfs een slaapbank, ideaal!!!), we wilden een grotere eettafel (bij de oude konden we niet meer dan twee mensen te eten vragen, pleh) en we moesten een nieuwe lamp (leuk is ‘ie, hè?). Je merkt het al, ik ben heel erg blij dat wij hier mogen wonen. Wat ik ook gigantisch leuk vind is onze eettafel. We hebben een bank gekocht, want ik droom daar al minstens net zolang van als van de okergele muur. En het staat allemaal zo leuk bij elkaar! 

Eettafel

We moeten het wel nog een beetje versieren op de quasi-schoorsteen, maar dat komt allemaal wel. Eerst maar eens even van mijn verhuiswolk afkomen en me realiseren dat wij hier écht wonen. Ik vind het zo mooi! 

Goed, hier laat ik het even bij voor vandaag. Ik ben doodop en duik lekker op onze (nieuwe!) bank met een glaasje prosecco. De hunk en ik gaan eens even goed vieren dat we, dankzij onze topklussers, gewoon klaar zijn met verhuizen! YES!

5 comments

 1. Oooh wat moet dat fijn voelen zeg! Toen ik trouwens voor de eerste zag dat jullie met de gele muur bezig waren dacht ik: schilderen ze dat nou óp de muur of sausen ze het nou wit? Ik hoopte toen op het laatste haha. Maar nu ik het zo zie: woah, mooi! Ja, I like it. Ik hou dan ook enorm van geel haha :D.
  Michelle onlangs geplaatst…Recept: Salade met nachochips, mango en avocadosausMy Profile

 2. Wat ziet het er ontzettend leuk en kleurrijk uit in jullie nieuwe huisje! Geniet er lekker van!
  Tamarah onlangs geplaatst…Picture Diary – Juni 2015My Profile

 3. Hanne De Wilde

  Best,

  Ik vind het okergeel dat je op de muur hebt geverfd een hele mooie kleur! Kan je me het merk en de naam van de kleur doormailen?

  Alvast bedankt!

  Hanne

  1. petra smeenge

   welk merk verf hebben jullie gebruikt? bv nr

   1. Hoi! Late reactie, sorry! Het merk weet ik niet precies, maar de verf kwam van de Karwei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge