Trends die ik even oversla

Ik ben geen fashionblogger, maar ik houd best van mooie kleren. Over het algemeen ben ik wel op de hoogte van trends, maar dat komt meer door mijn obsessie om door de H&M heen te lopen en mijn twitterobessie (waardoor je alle trends vanzelf en ongevraagd ziet langskomen). Sommige trends vind ik leuk, zoals de trend van de witte sneakers (waar ik nog niet aan mee heb gedaan i.v.m. een lege portemonnee), maar bij andere trends zakt mijn spreekwoordelijke broek echt van m’n kont. In deze blog beschrijf ik een aantal trends die ik écht even oversla.

No-bra day
De no-bra trend

WAAROM?! Ik vraag het me werkelijk af, want ik zie geen enkele reden waarom dit prettig zou zijn (met uitzondering van pyjama-situaties). Als je overdag veel heen en weer loopt schudt alles met je mee en het ziet er simpelweg niet mooi uit onder een shirtje (maar da’s misschien een kwestie van smaak). En bovendien kan het nooit goed zijn voor het ‘in model houden’ van je borsten, toch? Nou ja, er zullen vast redenen zijn om wel mee te doen aan deze trend, want half Hollywood doet er aan mee, maar ik sla ‘m even over.

High waisted jeans
High-waisted jeans

Leuk als je maatje XXXXXS hebt, maar voor vrouwen met normale rondingen (waar driekwart van de vrouwelijke Nederlandse bevolking volgens mij bij hoort) is dit gewoon niet echt flatterend. Ik bedoel, heupen zijn mooi en daar mogen we trots op zijn als vrouwen (toch?!), maar met een high-waisted jeans wordt alles dertig keer zo breed en daar voel ik me dan toch een tikkeltje ongemakkelijk in.

Laarzen tot over de knie
Laarzen tot over de knie 

Puur persoonlijk. Het is voor mij al lastig genoeg om laarzen te vinden waar mijn sportkuiten in passen, laat staan dat ik laarzen vind waar mijn hele been in past. Daarnaast vind ik het een tikkeltje ordinair als je laarzen bijna in broekspijpen veranderen, maar da’s wederom puur persoonlijk.

bilflapbroek
De bilflapbroek

Het heet vast geen bilflapbroek (dit weet ik eigenlijk wel zeker), maar ik ben het zo gaan noemen omdat het gewoon zo is. In dit soort broekjes zie je gewoon je bilflappen – zeg maar. Eigenlijk is deze trend een beetje vergelijkbaar met de no-bra trend, want anders flubbert en flabbert en hangt en leidt een eigen leven. DAT WIL JE NIET. Of laat ik het anders formuleren: dat wil ik niet. Deze trend doet gelukkig aan een winterslaap (want niemand gaat deze bilflapbroekjes dragen als het -10 is), maar ik hoop met heel mijn hart dat alle bilflapmeisjes hun bilflapbroekjes in de zomer van 2016 gewoon in hun kast laten liggen.

En dat was mijn verbale diarree over tenenkrommende trends. Welke trends sla jij over? 

One comment

  1. Haaaahahahahaha ik ben het hier ZO mee eens. Oh my god, echt. Die laaaarzen, come on. En de no bra trend, dat is echt alleen maar mooi als je constant stijve tepels hebt ofzo (yes I just said that), maar mij niet gezien hoor. Ik zie er dan echt uit als een 13-jarige puber geloof ik. Niet echt sexy. Eniewees, too much info. Eigenlijk moeten we voor de grap een keer naar de H&M gaan en een outfit kiezen met een strak shirtje, zonder bh, met een high-waisted jeans en van die hoge laarzen. Kijken hoe mega trendy en sexy we er dan wel niet uit zien. Knuffels!
    Stella onlangs geplaatst…Iets met een bootMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge