Sinterklaasaanwinsten

Ik ben gek op december. De main reason dat ik gek ben op de allerlaatste maand van het jaar, is dat het normaal gesproken koud en wit zou moeten zijn in de wereld. Nu dat niet het geval is (en dit de afgelopen 3 jaar ook al niet het geval was), moet ik toegeven dat ik een tikkeltje teleurgesteld ben in december, maar ik vind het nog steeds een fijne maand. Ik houd van gezelligheid, van lekker eten, van fijne mensen en van cadeautjes en dat verenigt zich zeg maar allemaal in deze maand. Ik kreeg een heleboel leuke spullen, dus ik besloot – omdat ik tenslotte een echte blogger ben – dat ik dat maar eens vast moest leggen. Komt ‘ie hoor! 

Ik heb een enorme voorliefde voor mokken. En laat het nu net zo zijn in ons huishouden dat we een shitload aan mokken hebben die ik allemaal lelijk vind. Echt jammer. Daarom vond ik dus dat er een betere mokkencollectie moest komen en vroeg ik deze mok voor Sinterklaas. Mijn broertje had mijn naam op z’n lootje staan moest voor mij op zoek naar deze mok. De arme jongen heeft heel midden-Nederland doorgefietst, want blijkbaar was ik niet de enige die deze mok wilde hebben (maar dat komt omdat ‘ie dus ZO LEUK is). Anyway, het is ‘m gelukt, ik heb de mok. En ik ben er BLIJ mee. En vergeet niet om ook even een blik te werpen op het plankje waar de mok op staat, want die kreeg ik dus ook (en wederom van het broertje). Hele fijne cadeautjes. 

Mok

En naast een voorliefde voor mokken heb ik ook een voorliefde voor spelletjes, en dan met voorkeur spelletjes die ik kan winnen. Ticket To Ride is één van die spelletjes, en daarom vroegen de hunk en ik aan de allerliefste oma van de wereld twee uitbreidingssets van Ticket To Ride. En die kregen we! Van mijn ouders kreeg ik een spel dat ik nog niet ken, maar dat me wel heel leuk leek: Istanbul. Kent iemand het? Ik ga het binnenkort maar eens uitvogelen (en vervolgens theorieën bedenken hoe ik dit spel het beste kan winnen). Ben ik blij mee! 

Spelletjes

Mijn moeder kocht deze houten bakjes voor me. Ik vind ze echt super leuk, want ik ben gek op hout (de hunk gelukkig ook, want anders zou het ook zo zielig zijn in dit houten interieur). Ik heb er nu allerlei afstandsbedieningen in liggen, maar omdat ik vast nog wel een gezelliger idee kan bedenken, gok ik dat de bakjes nog een ander doel krijgen. 

Bakjes

Naast een voorliefde voor mokken en spelletjes heb ik óók een voorliefde voor sokken. Het houdt niet op. De grote grap was dat mijn zus en ik hetzelfde paar sokken voor elkaar kochten. Deze sokken komen van de Flying Tiger en je koopt geen setjes sokken, maar het zijn drie losse sokken die je steeds kunt afwisselen (je hebt dus steeds twee verschillende sokken aan. Dit is bewust, lieve mensen). 

Sokken

Een boek! Mijn oma heeft het grote talent om ALTIJD boeken te kopen die ik mooi vind, dus dat zal wel weer goed komen. Dit boek gaat over Scandinavië en i laf Scandinavië, dus joepie. 

Boek

Opschrijfboekjes want naast Scandinavië laf ik ook opschrijfboekjes. Ik heb er duizend en ik kan voor elk boekje wel een missie verzinnen. Deze kreeg ik van de hunk. 

Opschrijfboekjes

Bij mijn schoonouders vierden we ook nog Sinterklaas. Daar kreeg ik deze kleurboeken (incl. niet fotogenieke potloden en stiften) van mijn schoonvader. Heel origineel, want ik had het niet op mijn lijstje gezet, maar ik was er wel héél blij mee. 

Kleurboeken

En deze braadpan kreeg ik ook! Nu hoef ik eindelijk geen stoofpotjes meer te maken in een koekenpan (want dat was toch wel echt erg voor een quasi-foodblogger). 

 

Braadpan

En dit was slechts een kleine greep uit de enorme hoeveelheid cadeautjes die ik mocht ontvangen. Ik kreeg ook nog een Tony-reep (caramel-zeezout OMG), een IKEA-bon (HALLO NIEUW VLOERKLEED), een zak borrelnootjes (HALLO EXTRA KILO’S), een chocoladeletter en duizend botjes voor Jake (lees: botjes zonder grote onderdelen die in één keer doorgeslikt kunnen worden, want dat doen we dus niet meer, hè). Ik vond het dus een geslaagd Sinterklaasjaar! 

Heb jij ook Sinterklaas gevierd? 

3 comments

  1. Ahhhh wat heb je leuke spulletjes gekregen! Die sokken <3 Hahaha. Ik ben heel benieuwd of jij je kleurboeken vol gaat krijgen.. Ik heb er een, al twee jaar, en er is nog geen een kleurplaat af. Schaam. Hihi. Liefs!
    Stella onlangs geplaatst…Glimlachmomentjes #30My Profile

    1. Oh ik ben echt hardcore kleurmeisje. Ik heb al één kleurboek die bijna helemaal vol is (met uitzondering van de kleurplaten die ik niet leuk vind, want ik ben helaas wel een beetje kieskeurig). Vind het heeeeeeeeerlijk.

  2. Aaaah wat een mega fijne leuke cadeautjes allemaal!! Ik heb zelf afgelopen sinterklaas ook een kleurboek gekregen, echt een héle mooie, en ik vind het zo chill om te doen!!
    Sonja onlangs geplaatst…Iedereen in therapie?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge