Op reis met SRPRS.me

Niet weten waar je naar toe gaat op vakantie. Het leek mij al héél lang super leuk. Elk plekje heeft wel z’n charme en je komt hoogstwaarschijnlijk op plekken die je zelf nooit uitgekozen zou hebben. Je hebt geen verwachtingen, waardoor alles leuk is. Je hebt geen keuzestress bij het boeken van je vakantie, want je hoeft geen keuzes te maken over de bestemming, je vliegtijden of je verblijf. Je hoeft alleen maar een klein beetje tegen verrassingen te kunnen, that’s it. Op reis gaan met SRPRS.me is écht leuk.
Een reis boeken met SRPRS.me is eigenlijk heel eenvoudig. Je gaat naar de website en je kiest een programma. Zo kun je kiezen voor Broke (die kozen wij), waarbij je goedkoop een weekend weg gaat. Je hebt geen privékamer, maar wel een hostel met een goede beoordeling op Hostelworld.com en Booking.com. Je vliegt op mwah vliegtijden, maar je gaat wél heel goedkoop weg. Je kunt ook kiezen voor Sunsation (zongarantie), voor City Tripping, voor Adventure (dan moet je zelf zoeken naar een locatie), voor een Roadtrip (alleen de route wordt gepland en er wordt overnachting geregeld), maar je kunt ook een SRPRS op maat aanvragen, waarbij er rekening gehouden wordt met al je andere wensen.

Doordat je nergens op voorbereid bent, is álles leuk en nieuw.
Doordat je nergens op voorbereid bent, is álles leuk en nieuw.

Maar stel dat ik al heel veel steden bezocht hebt? 
… dan geef je dat gewoon even aan. Ik heb zelf aangegeven dat ik liever niet naar Frankrijk en Italië wilde, want daar ben ik al vaak geweest. De kans dat ik dan naar een plek zou gaan waar ik al geweest was, was vrij groot. Je kunt als je boekt gewoon een “eisenlijstje” doorgeven, zolang je maar wel open blijft staan voor de verrassing. Een eisenlijstje met: “Ja, ik wil eigenlijk alleen maar naar Spanje…” is niet echt leuk voor een reisorganisatie als SRPRS.me. Als je écht hele specifieke eisen hebt, moet je gewoon lekker zelf iets boeken.

Dit waren wij 10 minuten voordat we onze locatie ontdekten. SPANNEND!
Dit waren wij 10 minuten voordat we onze locatie ontdekten. SPANNEND!

LET IT GOOOOOOO 
De moraal van dit verhaal: laat de controle los en boek lekker een reisje bij SRPRS.me. Ik vond het een súper leuke ervaring en heb nu een nieuw land leren kennen, waar ik anders misschien nooit geweest was. Ik heb er ontzettend van genoten. Alles was súper goed geregeld; het hostel was netjes en schoon (dat laatste vind ik echt belangrijk) en onze vliegtijden vielen eigenlijk heel erg mee. Kortom: lekker boeken en laat je verrassen! 

One comment

  1. Ja, tof!! Dit wil ik ook nog graag een keer doen!
    Sonja onlangs geplaatst…Waarom ik niet aan goede voornemens doeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge