Insomnia

Het is inmiddels al weer een jaartje of driehonderd geleden dat ik iets van me heb laten horen op mijn blog. Het schiet niet echt op zo. Ik blog steeds een hele week wel en vervolgens een hele week niet. Ik ben ook gewoon DRUK. Positief druk, want ik heb hartstikke veel leuke opdrachten voor mijn eigen bedrijfje, maar wel druk. De hunk en ik zijn – naast alle drukte – inmiddels ook nog verslaafd geraakt aan Once Upon A Time (we zitten in seizoen III, géén spoilers please!), dus ’s avonds kunnen we niet anders dan alleen maar kijken hoe Repelsteeltje keer op keer de halve stad saboteert en ohhh… het is allemaal zo spannend. Je begrijpt dat ik niet aan bloggen toe kom op die manier. 

Naast mijn zeer ernstige serieverslaving slaap ik ook niet zo goed, dus ik ben verschrikkelijk moe. Ik ben geen slechte slaper. Helemaal niet zelfs. Ik houd van mijn bed, zelfs nog meer dan van eten (en dat zegt wat!). Maar de laatste tijd is de relatie met mijn bed ietwat verstoord. Ik voel me de hele dag uitgeput en moe, maar als ik ’s avonds ga liggen ben ik klaarwakker en lig ik alleen maar te woelen. En dan probleempje #2: als ik eenmaal slaap, word ik standaard 2x per nacht wakker omdat ik moet plassen. Normaal gesproken ga ik dan gewoon even naar de wc, duik ik vervolgens mijn bed weer in en slaap ik binnen 3 seconden weer net zo vast als daarvoor. Als ik nu naar de wc ga, weet ik gewoon dat ik vervolgens een uur wakker lig. En dus ga ik niet naar de wc. En dan lig ik wakker omdat ik moet plassen. Het is gewoon prut met peren. 

Kortom: ik slaap beroerd en ik heb eigenlijk 28 uur per dag nodig om te doen wat ik allemaal wil doen. Vergeef me dus mijn blogperikelen, want ik wil echt echt echt wel bloggen, maar tenzij er binnenkort spontaan een superduperplanning komt aanwaaien, zullen jullie het moeten doen met een ietwat onregelmatig blogschema op lavidalisse.

Nou, dat! Groetjes. 

2 comments

  1. Het is je vergeven… Amen 😉

  2. Ik hoop dat je snel van je slaapproblemen af bent. Lijkt me heel irritant!
    Ellis onlangs geplaatst…Is het echt zo erg?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge