Fotoweek #31

Goedemorgen! Het is weer maandag en dus tijd voor een nieuwe fotoweek op mijn blog! Helaas maakte ik de meeste foto’s van deze week op zondag en verwijderde ik vervolgens per ongeluk alle foto’s die ik die dag had gemaakt, maar gelukkig ben ik aan mijn telefoon vastgeplakt en maakte ik doordeweeks ook genoeg andere foto’s. Veel plezier met lezen! 


Maandag trok ik mijn nieuwe jurkje aan met mijn boots van H&M. Ik heb niet vaak dat ik een outfit zo ontzettend leuk vind dat ik ‘m het liefste de hele week zou dragen, maar dat had ik in dit geval wel!

Jurk en boots

Op dinsdag gaat Jake altijd een dagje naar vrienden van ons en ze hadden hem een dagje meegenomen naar de dierentuin. Super interessant, die giraffes.

Giraffes

Dinsdag werkte ik en maakte ik foto’s van nieuwe kerstartikelen, zoals deze schattige hertjes.

Hertjes

Donderdag lunchte ik met één van de fijnste vriendinnetjes van de wereld bij… hoe kan het ook anders… Bagels & Beans! Ik nam voor de verandering eens géén Paddoburger en bestelde de Toscaanse bagel (met tomatencreamcheese, ZO LEKKER). Mijn vriendinnetje nam de bagel met tonijnsalade en we hebben uiteindelijk beide bagels door de helft gesneden om ze te delen. Dat is het allerfijnste.

Bagels

’s Avonds maakte ik Kip Masala uit het nieuwste kookboek van Rens Kroes.

Kip Masala

Vrijdag was ik ’s ochtends bij mijn ouders om mijn broertje op te halen. Daar zag ik Seb, de super lieve Drentsche Patrijs van mijn ouders. Hij haat het om op de foto te gaan, dus ik was trots dat ik een foto van hem had weten te maken.

Seb

De reden dat ik mijn broertje ging ophalen, was omdat ik met hem naar de open dag ging van Aardwetenschappen en van Sociale Geografie en Planologie op de Universiteit van Utrecht. Hij doet dit jaar eindexamen en is aan het bedenken wat hij volgend jaar wil gaan studeren. Het was super leuk om met hem naar de open dag te gaan.

Lisse en Just

Vooral de mini-colleges die we van Aardwetenschappen konden volgen waren super interessant. Ik zou het bijna zelf willen gaan studeren (helaas is een tweede studie super duur).

Mini-college bij aardwetenschappen

Bij het derde mini-college werden we een beetje gaar.

Lisse en Just

Ik dronk dit drankje van Yagua. Ik had het nog nooit eerder op, maar alles was natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen, dus het leek me wel wat. Ik vond het super lekker.

Yagua

Zaterdagochtend maakte Roelof me wakker met een ontbijt op bed (die man is fantastisch). Bananapancakes, lekker!

Pancakes

Daarna ging Roelof kijken naar een motor in Leeuwarden, dus ik spendeerde mijn vrije zaterdag met de allerleukste viervoeter ter wereld. Ik probeerde duizend keer een selfie met hem te maken, maar hij wilde niet echt meewerken.

Selfie met Jake

We gingen naar puppycursus. Daar was het zo vies en blubberig, dat Jake helemaal zwart en modderig thuiskwam.

IMG_1373

IMG_1376

Daarna was hij best moe.

Liggende Jake

Ennnnnn ik wou dat ik nu kon laten zien wat ik op zondag heb gedaan, MAAR die foto’s verwijderde ik per ongeluk van mijn telefoon. Hier moeten jullie het dus mee doen! Ik wens je een mooie week toe! 

One comment

  1. Jeeeetje, je broertje lijkst ècht op jou. Echt zo cute dat je meeging naar die open dag. Soms zou ik ook echt een broertje of zusje willen hebben.. En wat is Seb een poedie ook! Trouwens, jij verdient echt een prijs van de B&B hoor. Niet alleen voor de winst die ze op jou draaien, maar ook als reclame, hihi. Wekelijks! Oh oh oh, you naughty girl. Goed. Voordat dit nog fouter wordt, ga ik maar snel weer verder met doen alsof ik oplet in college. Knuf!
    Stella onlangs geplaatst…Glimlachmomentjes #28My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge