Fotoweek #3

Voordat deze week begon zag ik er heel erg tegenop, want ik had het gevoel dat ik duizend-en-één dingen moest doen. Uiteindelijk viel het best wel mee en deed ik veel leuke dingen. Kijk je mee? 

♥ Maandag

Ik had bijna de hele sportschool voor mezelf, chill!
Ik had bijna de hele sportschool voor mezelf, chill!

Op maandag was ik een dagje vrij. Normaal gesproken heb ik op maandagochtend college, maar dat ging niet door. In eerste instantie een heerlijk gevoel omdat ik lekker kon blijven liggen terwijl de hunk vroeg moest opstaan, maar ik moest zóveel doen dat mijn hoofd één groot stressbommetje was. Niet relaxed.
Ik wilde sporten, boodschappen doen, een nieuw paspoort aanvragen, mijn medicatie bij de apotheek ophalen én een verjaardagscadeau kopen voor de hunk (en dat laatste mislukte hopeloos want de winkel die ik nodig had was dicht, pleh). Tussendoor wilde ik dan ook nog even douchen, mijn kledingcrisis overleven (want WAT MOET IK AAN??!!) en ik moest op tijd de trein weer hebben, omdat de hunk en ik ’s avonds bij vrienden gingen eten. Ik heb voor mijn gevoel de hele dag de longen uit mijn lijf gerend (letterlijk in de sportschool en figuurlijk met mijn to-do lijstje), dus doei vrije dag.

♥ Dinsdag

Even met de hunk mijn rauwe cacaotruffels en home-made cookies proeven.
Even met de hunk mijn rauwe cacaotruffels en home-made cookies proeven.

Dinsdagochtend ga ik normaal gesproken vaak sporten, maar omdat ik dat op maandag al had gedaan bleef ik lekker lang in bed liggen. Ik werd om half 11 pas wakker (oeps) en keek toen heerlijk nog even een serietje in bed. Om 14.00 uur had ik het saaiste college van de hele wereld en speelde ik dus het hele college Ticket To Ride op mijn telefoon. Dat is een bordspel wat nu ook als app te krijgen is en I am hooked. Tijdens de treinreis terug naar Amersfoort speelde ik dit spelletje ook en ik overwoog om het door te spelen op de fiets tot ik bijna aangereden werd. ’s Middags dronken de hunk en ik heel burgerlijk een kopje koffie en testten we mijn rauwe cacaotruffels en koekjes. ’s Avonds aten we een broodje hamburger (de gezonde variant met speltbrood, mjammmm♥♥♥) en na het eten ging ik even een ijzerprikje halen. Daarna voelden de hunk en ik ons als twee bejaarde mensjes dus gingen we in bed liggen en series kijken.

♥ Woensdag

In het kinderboerderijcafé. Zo schattig.
In het kinderboerderijcafé. Zo schattig.

Woensdag moest ik voor mijn doen heuuul vroeg op, want ik moest om 9 uur bij een scriptievoorlichting zijn. Naar Amsterdam dus. Daarna had ik een drie uur durend college dat elke week mijn concentratiebeestje kriebelt. Na vijf minuten houdt het allemaal wel een beetje op in mijn hoofd. Gelukkig overleefde ik het en kon ik na college de trein pakken om een middag op de kinderboerderij doorbracht met de leukste peuter van de wereld. Die leen ik af en toe een dagje. We aaiden konijntjes, dronken wat in het kinderboerderijcafé (jaja) en zagen hoe een ezel in de vingers van een dreumes beet. Erg vredig allemaal. Mijn leenpeuter heeft het er de hele middag over gehad en we hebben de ezel vanaf dat moment behoorlijk vermeden. Terwijl we “Berend Botje” zongen fietsten we weer naar huis en daarna ging ik naar huis waar de hunk speltpasta met home-made champignonsaus had klaarstaan. Wát een man. 

♥ Donderdag

In de regen toen ik mijn paraplu nog had.
In de regen toen ik mijn paraplu nog had.

Ik stond vroeg op, niet omdat ik al vroeg iets moest doen, maar omdat ik zo’n gezellige echtgenote ben die vroeg opstaat als haar man vroeg z’n bed uit moet (dit is ongeveer de enige keer sinds we getrouwd hebben dat ik dat heb gedaan, maar oké). Ik ontbeet met de hunk en ging daarna bloggen, smoothies maken, outfitstress overleven enzovoorts. Om 12 uur pakte ik de trein naar Amsterdam voor een gesprekje met mijn studieadviseur en een tentamen (huil). Ging best goed overigens. Daarna ging ik met studiegenootjes naar Amsterdam waar we ’s avonds een lezing moesten bijwonen van een hele saaie meneer. We hebben voor de lezing heel veel geborreld en wijn gedronken waardoor we bij de lezing in een permanente giechelmodus stonden. En oja, ik heb mijn paraplu in Amsterdam laten liggen, wheehhh. 

♥ Vrijdag

Mijn lievelingsponcho. Zooohooo lekker warm.
Mijn lievelingsponcho. Zooohooo lekker warm.

Drukke dag. Pfoeeee, ik ben er nog moe van. Gelukkig had ik mijn favoriete poncho van Pieces aan, daar word ik altijd zo blij van. ’s Ochtends moest ik naar de dokter, daarna ging ik sporten, boodschappen doen, douchen, bijles geven en helemaal naar de andere kant van Nederland om de Hobbit te kijken met de schoonfamilie. Mijn zwager was jarig en die besloot z’n verjaardag in de bioscoop te vieren, wat ik een briljant plan vond! We hadden de film van half 10 en we moesten daarna nog drie kwartier terugrijden, dus tegen de tijd dat we in bed lagen was het 2 uur. Wel de moeite waard hoor, het was een toffe film (hoewel ‘ie niet zo goed was als deel 1 & 2).

♥ Zaterdag

Echt lekkere oliebollen! Goed idee van de hunk.
Echt lekkere oliebollen! Goed idee van de hunk.

Ik hou van zaterdagen. Sinds ik niet meer op zaterdag werk is dit voor mij echt een dag om even bij te komen. Meestal voer ik dus ook geen barst uit op zaterdag. De hunk is ’s ochtends altijd vrij vroeg wakker, maar hij laat me lekker doorslapen tot ik rond half 11/11 uur eindelijk eens een keer ontwaak. Heerlijk! Op zaterdag maak ik altijd deze bananapancakes als ontbijt met een lekker kopje koffie en omdat ontbijtjes de beste uitvinding van de mensheid zijn vind ik dat altijd de perfecte start van de dag. ’s Middags had de hunk een afspraak en dat kwam mij wel goed uit, want ik kon verjaardagscadeautjes inslaan (de hunk is eind december jarig, hoeraaaaa!). Maandag was het kopen van cadeautjes een vette mislukking, maar nu lukte het en is alles binnen. De rest van de dag hebben we eigenlijk gewoon gedaan waar we zin in hadden. We gingen even een rondje wandelen en aten een oliebol, mjammmm. Thuis gingen we serietjes kijken, beetje gitaar spelen, bloggen, de gemiste afleveringen van Expeditie Robinson en The Voice terugkijken (waarbij we bij allebei even moesten huilen om de uitslagen) en we ’s avonds aten home-made tortilla’s, zooohoooo lekker. 

♥ Zondag

Lunch in mijn favoriete tentje.
Lunch in mijn favoriete tentje.

Zondag was eigenlijk net zo chill als de zaterdag (wat een zen fotoweekje wordt dit). Ik heb a.s. woensdag een tentamen, maar vond het zondag nog niet echt nodig om daarvoor te leren (= lui). Ik zette mijn haverrepen op de foto, blogde wat, de hunk speelde wat gitaar én hij trakteerde mij op de allerlekkerste lunch EVER bij de Corazon. Ik dronk mijn vaste drankje (= cappuccino met een brok pure chocolade op de bodem) en koos als lunch voor de soep. Dit bleek een topbeslissing. Het was een soort kerriesoep met warme abrikozen er in. Nee, dat klinkt niet lekker, maar het was écht fantastisch. Een smaakexplosie. De hunk nam een stoofpotje met lam. Ik eet niet zo snel lam omdat ik dan last krijg van een schuldgevoel en ik allemaal blije huppelende lammetjes voor me zie, maar het stoofpotje was ook écht lekker (ik nam wel een hapje). Een relaxte dag! 

Nog één weekje en dan is het kerstvakantie! YES!

One comment

  1. Wat ziet die lunch er heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge