Fotoweek #28

Het is weer tijd voor een nieuwe fotoweek vol lekkere eetfoto’s (zoals je van me gewend bent). Het was zoals gewoonlijk weer een drukke week, maar ik heb er wel van genoten. Als je leuke dingen doet, is druk-zijn echt niet zo vreselijk. Ik wens je veel plezier met het kijken naar m’n foto’s! 


Maandag was ik jarig. Niet echt een fantastische dag om jarig te zijn. Ik deed maandag dus niets speciaals, ging gewoon naar mijn werk en probeerde ’s avonds een verjaardagsselfie met Jake te nemen (wat zoals altijd grandioos mislukte).

Selfie met Jake

We aten lasagne. Dat was dan weer wél zeer geslaagd. Lekker met zelfgemaakte tomatensaus en verse groenten, hmmm.

Lasagne

Dinsdag werkte ik weer de hele dag. Normaal gesproken moet ik op dinsdag na mijn werk altijd heel snel doorfietsen naar huis, binnen een kwartier eten en daarna door naar twee meiden aan wie ik bijles geef, maar ik kreeg ’s middags te horen dat bijles niet doorging. Voor mij wel even rustig, want ik had opeens een vrije avond waar ik niet op gerekend had. Toen ik thuiskwam uit mijn werk was Roelof nog niet eens thuis en was Jake nog bij de oppas. Ik had dus even rustig de tijd om mijn vlog van het afgelopen weekend te monteren.

Vlog monteren

’s Avonds trof ik dit aan in de woonkamer: Roelof en Jake die aan het stoeien zijn. Ahhh.

Roelof en Jake

Woensdag begon ik pas om 12.00 uur met werken, omdat Jake anders te lang alleen was. Voor ik naar mijn werk ging, wandelde ik nog even met Jake. Het is zo mooi in het bos.

Jake

Blaadje in het bos

Op mijn werk zat ik de hele dag achter mijn computer producten in te voeren.

Macbook

Ik kocht deze week ook een nieuwe agenda. Ik merk dat er alweer van alles gepland moet worden in januari, dus een nieuwe agenda vond ik wel handig. Ik kocht een agenda van Paperblanks (doe ik elk jaar). Het zijn zulke mooie boekjes en ze blijven een heel jaar mooi!

Paperblanks

Donderdag werkte ik thuis en zoals gewoonlijk deed ik tussendoor nog een heleboel andere dingen (gotta love multitasking). Ik deed een poging om met Jake te wandelen, maar hij ging de hele tijd liggen en op takjes knagen. Zucht. Is dit de hondenpuberteit?

Jake kauwt op takje

Daarna ging ik met een vriendin lunchen bij de Bagels & Beans. Als je me ergens gelukkig mee wil maken….. Ik nam eerst een sojacappuccino…

Sojacappuccino

… en daarna deelden we een paddoburger (my all time favorite) en een Dutch Weed Burger. Die laatste had ik nog nooit op, maar hij was héél lekker (en de saus die erbij zat smaakte een beetje naar die saus die je altijd bij kibbeling krijgt, jum).

Dutch Weed Burger

’s Avonds vonden we een tandje van Jake! Hij is officieel aan ’t wisselen.

Tandje Jake

Ik ging nog even skypen met leuke Stella van Mondetmoi! Wat een leuk mens is dat! Voor we gingen skypen ontdekte ik dat Skype helemaal niet geïnstalleerd was op mijn macbook. Dat moest ik dus van tevoren nog even doen.

Skype

We krijgen de Volkskrant een paar weken dankzij een cadeau-abonnement van mijn vader. Ik zag bij de rouwadvertentie deze advertentie staan. Het is natuurlijk heel verdrietig dat iemand overleden is, maar ik vond deze advertentie écht hilarisch.

Rouwadvertentie

Voor ik ging slapen lakte ik nog even mijn nagels met deze mooie ijsblauwe nagellak.

Nagellak

Op vrijdag werkte ik thuis en schreef ik me in als eenmanszaak bij de Kamer van Koophandel! ’s Avonds borrelden we daarom met wijn en kaas. Ik kocht groene pestokaas, maar doordat de kaas écht heel groen was, kon ik er toch niet echt van genieten. Net zoiets als het eten van een blauwe banaan ofzo. Vreemd. 

Groene kaas

We keken The Voice, want daar ben ik verslaafd aan. 

The Voice

Zaterdag kwam het buurmeisje van mijn ouders bij ons langs. Ze is jarenlang mijn buurmeisje geweest en ik leerde haar kennen toen ze écht nog heel klein was. Het was ontzettend gezellig! 

Foto met Saanna

Ik legde Jake op tafel, omdat het kon. Hij is zo makkelijk en ondergaat alles, dus hij ging gewoon op tafel liggen. 

Jake op tafel

Zondag was het zo’n mooie dag om lekker in het bos te wandelen! Er was ontzettend veel mist en dat gaf een super mooi effect. 

Mist

’s Avonds maakte ik weer goddelijke risotto met courgette en champignons. Heerlijke herfstmaaltijd. 

Risotto

En dat was mijn week alweer! Ik wens je een mooie week toe! 

2 comments

  1. WIEHIE. Leuk was het hè? Gezellig! Ik kijk echt uit naar donderdag! Bagels en Beans, Jake, kletsen met jou en oeee ja leuk. Ik had dus even die pesto-kaas gemist, dus die groene blokjes zagen er HEEL raar uit. Ik dacht eerst: huh, dat is een groene avocado, hahaha. Ooooh die foto van het bos en de mist en ooooh zo mooi. Fijne fotoweek! Liefs!
    Stella onlangs geplaatst…Glimlachmomentjes #25My Profile

  2. Ah wat een heerlijke week! En natuurlijk nog gefeliciteerd met je verjaardag, wat heb je een super lieve hond. <3 Mijn selfies met mijn hond mislukken ook altijd hahaha want ze wilt nooit mee op de foto!

    Liefs! Evelien
    evelien onlangs geplaatst…liefde voor | kort haar hebben!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge