Fotoweek #24

Lieve hemel, het is alweer mijn 24ste fotoweek. Nog twee weken, en dan staat er een verslag van in totaal een half jaar uit mijn leven online (mocht je dus een verschrikkelijk saaie dag hebben, dan kun je alles teruglezen, schaam je vooral niet). Mijn week begon standaard, maar uiteindelijk lag ik de helft van de week op bed omdat ik ziek was. Man, wat voelde ik me beroerd. Gelukkig voel ik me nu (ik typ dit op zondag) een stuk beter. ALRIGHT. Tijd voor een nieuwe fotoweek, enjoy!

Maandag was ik vooral op mijn werk. Ik moest vroeg beginnen, omdat we een verkooptraining kregen. Na mijn werk bracht ik nog even een ovenschoteltje naar mijn ouders, want mijn vader was die dag geopereerd aan z’n knie en Roelof en ik hadden besloten om voor hen te koken. Eenmaal thuis haalde ik mijn gemiste knuffeluurtjes met Jake even in. Knuffelen vindt hij heerlijk, maar volgens mij wordt hij wel een beetje moe van het constante fotovuur dat hij op zich af krijgt. Ach, hij went er maar aan.

Knuffelen met Jake

Dinsdag werkte ik weer bij Cook@Home.

Werken

Als lunch haalde ik een zalmsalade en een wortel-komkommer-appelsapje (tip!) bij Bagels&Beans.

Salade

Helaas moest ik die dag eerder naar huis, omdat ik me heel erg ziek voelde. Ik voelde me de hele dag al niet helemaal lekker en thuis bleek dat ik inderdaad een buikgriepje had. Het enige wat ik ’s avonds nog at was wat fruit.

Fruit

Woensdagmiddag verplaatste ik naar de bank. Ik lag alleen maar te slapen. Jake sliep lekker met me mee.

Jake slaapt

En ook donderdag was dit mijn uitzicht…

bed op de bank

Donderdagavond kwam ik er achter dat ik mijn home-made cookies van twee weken geleden vergeten was op te eten. Ze waren gaan schimmelen! Iehhhh.

Schimmel

Vrijdag voelde ik me nog steeds niet fit. Ik zat vooral op de bank, keek Once Upon A Time (dit keek ik voor het laatst toen ik in het voorjaar griep had, dus ik vond het de perfecte “ik ben ziek”-serie) en probeerde ondertussen wat te bloggen.

Werken op de bank

Jake ging een beetje mee in mijn slaapmodus. Normaal is hij best onrustig overdag en kan hij z’n rust niet pakken, maar nu heeft hij relatief heel veel geslapen. Wel in dit soort houdingen dan.

Slapende Jake

Vrijdagavond hadden Roelof en ik onze “vrijdagavondborrel” (vaste prik hier in huis, borrelen is zo fijn). We aten blauwe kaas met dadels, dat is echt een goddelijke combinatie.

Dadels en blauwe kaas

En ik maakte no bake brownies met rood fruit. Die komen morgen op de blog!

No bake brownies

Op zaterdag gaan we altijd naar puppycursus met Jake. Ik vind het verrassend leuk om zo met hem bezig te zijn, oefeningen te doen en de “band tussen baas en hond” (zoals ze het daar zo mooi omschrijven) te versterken. Jake vindt het ook super leuk en hij doet het echt heel goed. Op deze foto’s zie je hoe hij volledig op mij gefocust was tijdens de oefening (je ziet mij niet, maar hij kijkt daar naar mij, de foto’s zijn gemaakt door een vrouw die ook met haar pup bij ons op cursus zit). 

IMG_0948

Jake op cursus

Zaterdagavond aten we curry.

Curry

En zoete popcorn die Roelof niet te vreten vond (in super schattige bakjes die we ooit van Ziggo gekregen hadden bij ons abonnement). 

Popcorn

En zondagochtend ontbeten we lekker op bed (wat een hoop eetfoto’s, sorry hoor).

Ontbijt op bed

De rest van de zondag vergat ik foto’s te maken (oeps). Behalve bij het avondeten, want Lisse maakt ALTIJD een foto van haar eten. ALTIJD. We aten sperzieboontjes gewokt met ui en knoflook, een kipje gemarineerd met provencaalse kruiden én heerlijke gebakken aardappeltjes die we zelf gekruid hadden. Hoewel ik helemaal niet zo van aardappels-vlees-groente houd, vond ik dit een heerlijk maaltje. 

Avondeten

En dat was mijn fotoweek voor deze week weer. Hij staat wel heel erg vol met eetfoto’s he? Ach, mijn blog was officieel ooit ook een echte foodblog, dus ik vind dat het mag. Geniet van je maandag en tot volgende week! 

One comment

  1. Mmm, ik krijg wel trek van al die foodfoto’s. Wat is Jake een poepie als ‘ie ligt te slapen. Die pooootjes, ahhh. Ik hoop dat je je deze week lichamelijk beter voelt. Alhoewel, Once Upon A Time kijken is ook wel heel fijn, hihi. Ik ben echt benieuwd naar die brownie, hij ziet er ZO lekker uit. En blauwe kaas me dadels, dat lijkt me ook heel lekker. De combi zoet/zout, ooooh daar kan je me echt voor wakker maken. Fijne week! Liefs, Stel.
    Stella onlangs geplaatst…Glimlachmomentjes #21My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge