Fotoweek #22

ZO. Dat was weer een week. Ik heb het voor mijn gevoel heel erg druk gehad, maar dat is niet echt terug te zien in de foto’s. Ik was vooral heel druk door een prioriteitsdocument dat op vrijdag AF MOEST, maar ik heb daar natuurlijk geen foto’s van gemaakt, want dat is heel saai (en ik heb geheimhoudingsplicht, dus helaasch). Anyway, de foto’s geven misschien niet de indruk dat ik heel druk ben geweest, maar dat was ik dus wel. Gelukkig was ons weekend weer lekker ontspannend. Kijk maar mee! 

Maandag moest ik werken bij Cook@Home. De hele dag zat ik veilig droog, maar toen ik naar huis fietste moest ik eraan geloven. ik was drijfnat toen ik thuiskwam. Gelukkig had ik een capuchon!

Capuchon

Toen ik ’s avonds thuiskwam stond deze heerlijke ovenschotel klaar. Roelof kan heel lekker koken! Hij had extra veel gemaakt, want het was ook voor dinsdag.

Ovenschotel

Woensdag nam mijn collega wat lekkers mee naar het werk. Eigenlijk zeg ik dit verkeerd, mijn collega neemt namelijk elke dag wel iets lekkers mee naar het werk (ik groei dicht hier hoor), maar op woensdag deed ze dat dus ook. Ik kreeg samen met de collega met wie ik in het kantoortje zit, een bordje om te delen. Op het bordje lagen stukjes kokosmakroon, appeltaart en chocolade-speltkoek. Te lekker om te laten liggen.

Taart en koek

Ik lunchte met een zelfgemaakte salade met farro. Farro is een Italiaanse graansoort die ik een tijdje geleden in de supermarkt zag staan naast de quinoa. Ik besloot om het mee te nemen en te proberen en ik moet zeggen dat het heel lekker was. Ik moet het alleen niet al te vaak als lunch eten, want doordat er graan in zit krijg ik er vrij snel een onrustige buik van.

Salade met farro

’s Avonds kwam ik thuis en had de hunk lekker pasta gemaakt. 

Pasta

Donderdag ging ik lunchen bij de Bagels & Beans met een vriendinnetje. Omdat we allebei permanente keuzestress hebben, delen we onze bagels altijd. Ik bestelde de paddoburger (vaste prik) en zij bestelde de chicken chutney. We namen allebei van elke bagel de helft en het was GODLY.

thumb_IMG_0741_1024

Bagels & Beans

Thuis ging ik aan de slag met het monteren van mijn eerste vlog. Woeeehaaaaaaa zo spannend om die online te zetten, maar ook zo leuk. Je kunt ‘m hier terugkijken.

Vlog

Daarna knuffelde ik even met Jake, die mijn hele gezicht onderlebberde. Echte liefde.

Kusje van Jake

Vrijdag ging ik met Jake een wandeling maken door het Baarnsche bos. Ik vind dit altijd zo’n mooi paadje.

Paadje Baarnsche bos

Daarna ging ik met Jake naar de dierenarts voor zijn laatste inenting. De dierenarts was super tevreden over hem en Jake hoeft pas volgend jaar terug te komen voor een check-up. Ik was een trotse hondenmama. Jake was daarna enigszins uitgeput en heeft uren liggen pitten – op z’n allercharmantst.

Slapende Jake

Mijn broertje kwam ’s avonds logeren en hij nam truffelpepernoten mee. MIJN EERSTE PEPERNOTEN VAN DIT JAAR. Ik vond het zoohoooo lekker.

Truffelpepernoten

Op zaterdag gingen we weer naar puppycursus. Jake was in een eigenwijze bui, want hij luisterde voor geen meter en was telkens afgeleid door al zijn puppyvriendjes. 

Puppycursus

Daarna ging ik met mijn zus naar de IKEA. Zijn deze pannetjes niet LIEF? Ik ben eind oktober jarig en ik denk dat ik ze op mijn verlanglijstje zet. 

pannetjes

Oja, en ik wil dit kleed (maar dan moet Jake eerst 100% zindelijk zijn, want anders piest ‘ie het kleed onder).

Kleed

Daarna gingen we naar Loods5. We aten twee taartjes (allebei door de helft) en dronken verse jus. Lekkerrrrr.

Taart

En oja, ik werd verliefd op dit mandje en deze bank.

thumb_IMG_0787_1024

Bank en mandjes

Jake at zijn botje op (die helemaal in zijn bek zat) en ging heel mooi voor mij poseren.

Jake met botje

Als ik op de grond ga zitten, komt hij altijd bij me op schoot zitten. Ik ben benieuwd hoe lang dat nog kan, want hij wordt groter en groter.

Op schoot

’s Avonds speelde ik Ligretto met mijn broertje en Roelof. Ik vind dat zo’n leuk spelletje, maar met z’n tweetjes is het niet zo leuk om te spelen. We spelen het dus bijna altijd als mijn broertje bij ons is.

Ligretto

Zondag ging ik naar het strandje van Vianen, net als vorige week, maar nu zou het zusje van Jake (Truus) ook komen met haar baasje. Ik was heel benieuwd hoe het zou zijn, want Truus was in het nestje het meest dominante hondje en Jake was vrij zacht en rustig. Toen ze elkaar zagen op het strandje, moest Truus inderdaad weer even aan Jake laten weten dat ze de baas was, maar omdat Jake wel groter dan Truus was geworden, waren ze toch wel aan elkaar gewaagd. We hadden wel veel bekijks met twee van die Golden-pupjes. 

Jake en Truus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge