Fotoweek #17

Het was een drukke week. We hadden elke avond een afspraak, maar uiteindelijk waren het eigenlijk allemaal leuke dingen en vloog de week voorbij. Ik word ook eigenlijk veel blijer van een week vol leuke dingen dan van een week waarin ik de hele tijd thuis zit. Kijk je mee naar alles wat ik deed? 

Toen we maandagavond naar Amsterdam gingen, stonden we zowel op de heen- als op de terugweg in de file.

File

Dinsdagavond gingen we naar RTL late night! Dat was echt leuk om een keertje live mee te maken. Het is wel een gekke gewaarwording dat de studio op tv zoveel groter lijkt dan ‘ie daadwerkelijk is. En man, wat is zo’n tv show toch eigenlijk geregisseerd (met mannetjes die aangeven wanneer je moet klappen). Maar wél leuk!

Voordat het begon in de (stiekem heel kleine) studio van RTL late night
Voordat het begon in de (stiekem heel kleine) studio van RTL late night

Woensdag heb ik een flinke inhaalslag met mijn scriptie gemaakt. Yes! ’s Middags moest ik naar de fysio. Toen ik op mijn fiets wilde stappen kwam ik er achter dat mijn band lek was. Ik denk dat ik door een stuk glas ben gereden. Gelukkig had ik alle tijd om m’n fiets naar de fietsenmaker te brengen, want de fysio bleek niet door te gaan.

Lekke band

Die avond gingen we met vrienden uit eten in een wereldrestaurant met allemaal tapashapjes. We namen het verrassingsmenu. Het was lekker en vooral héél veel. 

Foto tapas

Donderdagochtend hadden de hunk en ik ons theorie-examen voor ons motorrijbewijs. We zijn natuurlijk allebei zwaar gefaald, want het waren stomme vragen. Bijvoorbeeld de vraag: “Waar moet je extra goed opletten? a) op een erf, b) op een afrit van een snelweg of c) bij een voorrangskruispunt.” Dat vind ik dus een subjectieve en stomme vraag. Ik heb overigens goed gefaald met 5 fouten teveel. Volgende keer beter! 

Theorieboek motorrijles

’s Avonds gingen we met een vriend ergens eten. Ik nam een falafelschotel (lekkerrrrrr) en kwam dit leuke bordje tegen. 

Food = love

En eenmaal thuis aten we lekker baklava. 

Baklava

Vrijdagochtend stapte ik naar buiten en wilde ik op de fiets stappen waarvan de band net geplakt was door de fietsenmaker en…. wéér een lekke band. Terug naar de fietsenmaker dus. Uiteindelijk bleek dat ze een stukje glas in mijn band over ’t hoofd hadden gezien, maar gelukkig hebben ze m’n band de tweede keer gewoon gratis geplakt. 

Lekke band voor de tweede keer

Vrijdagavond gingen de hunk en ik naar vrienden toe. Er was héérlijk voor ons gekookt. Gevulde eitjes en broodje hamburger met zelfgebakken brood en zelfgemaakte hamburgers (en frietjes van de snackbar, hehe). 

Gevulde eitjes

Wortelbroodjes met lamsburgers, omnomnom!
Wortelbroodjes met lamsburgers, omnomnom!

Als toetje hadden we een lekkere, zelfgemaakte abrikozentaart. 

Abrikozentaart

Zaterdag gingen we met dezelfde vrienden naar Duitsland om onze half-jaarlijkse voorraad speltmeel, amandelen en ander goedkoop voedsel aan te schaffen. We hebben ons best gedaan. 

Boodschappen Duitsland

Aan het einde van de middag kwamen we deze mooie lucht tegen. 

Mooie lucht

Toen we ’s avonds met de trein naar huis gingen kocht ik op het station boerenkoolchips voor onderweg. Het was de schok van m’n leven, want het zijn gewoon echt gedroogde boerenkoolblaadjes. Heel maf om dat als snack op te eten. Ik ben er ook nog niet over uit of ik het echt lekker vond (ik houd niet eens van boerenkool). 

Boerenkoolchips

En zondag was het eerste paasdag. De hunk en ik sliepen belachelijk lang uit en doken daarna op ons zonnige balkonnetje. Relaaaaxed. 

Balkon in het zonnetje

Geniet van het zonnetje en de vrije dagen! Tot volgende week! 

3 comments

  1. Bij welk wereldrestaurant was je? Ziet er lekker uit!

    1. Bij Reyna Be in Amersfoort!

  2. Wow, je bent echt lekker bezig geweest maar wel heel leuk om dat zo terug te zien, en het ziet er ook allemaal héérlijk uit 😉

    xxx
    Melissa onlangs geplaatst…Vero Moda: Floral summer dressMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge