Fotoweek #14

En toen was het alweer maandag! Tijd voor een nieuwe fotoweek! Ik was deze week ontzettend drukdrukdruk, maar wel op een fijne manier. De hoofdpijn nam aan het einde van de week een beetje af, ik at veel buiten de deur, had motorrijles, maakte fietstochtjes en vond het stiekem afgelopen week al véél te warm (ik ben niet zo’n zomermens). Kijk je mee naar mijn week? 

Maandag hadden de hunk en ik weer motorrijles. Ik had even een paniekmomentje, want terwijl we ergens in the middle of nowwhere reden zag ik dat mijn benzinelampje al een tijdje knipperde. Oeps. Omdat ik geen zin had in een plotseling niet meer werkende motor probeerde ik mijn rij-instructeur te vertellen dat m’n tank leeg was, maar dat is nog best lastig als hij in een auto achter je rijdt. Ach, het is allemaal goed gekomen, dus zo spannend was het nou ook weer niet. ’s Avonds ging ik lekker uit eten met een vriendinnetje die ik al een tijdje niet gezien had. We aten lekker sushi en ik vergat er een foto van te maken. Dom dom dom.

Donderdag (ja, ik sla dinsdag en woensdag over, maar toen vergat ik foto’s te maken) was ik vroeg op de VU om nog even wat te studeren. Ik was zó moe dat ik mezelf trakteerde op een soja latte, wat ik waarschijnlijk ook gedaan had als ik niet moe was geweest. De koffie van de Doppio is zoohoo lekker.

Doppio koffie

’s Middags kwam ik thuis en had de hunk heel lief een lekker sapje voor mij gemaakt met sinaasappel, kiwi en appel. Heerlijk. Ik heb ‘m lekker in de zon opgedronken, want het was super mooi weer (ik vind het nu al bloedheet, jullie?? pfffff).

Smoothie

Aan het einde van de middag had ik een afspraak in Soest, dus ik fietste lekker door de polder. Wederom bloedheet, want ik had een jassendilemma. Moet je met dit weer nou je winterjas aan vanwege de koude wind, of moet je gewoon je zomerjas aan vanwege de felle zon? Ik wist het niet hoor. Ik koos voor m’n winterjas en ik zweette peentjes. Maar de polder was wel mooi, zo in het zonnetje.

Mijn favoriete fietstochtje door de polder.
Mijn favoriete fietstochtje door de polder.

’s Avonds gingen we naar een concert van Frazey Ford. Ik had barstende koppijn (again), maar ik heb er desondanks wel van kunnen genieten. Prachtig concert in een prachtige zaal (Paradiso, wat ben je toch mooi…)!

Concert van Frazey Ford, mét blazers. Steengoed.
Concert van Frazey Ford, mét blazers. Steengoed.

Vrijdag lunchte ik lekker met een groene tosti met avocado, tomaat en pesto (tip!) en ’s avonds maakte de hunk speltpizza. De bodem van de pizza wordt echt elke week beter. Zo lekker!

Tosti als lunch...
Tosti als lunch…
... en een lekkere speltpizza als avondeten. De hunk kan zo goed pizza maken!
… en een lekkere speltpizza als avondeten. De hunk kan zo goed pizza maken!

Zaterdag gingen de hunk en ik naar de open dag van onze motorrijschool. Het is echt grappig, want als je motor rijdt (of lessen neemt) ben je veel meer “in contact” met je rijschool dan bij autorijles. Je drinkt even een kopje koffie na je les, blijft even kletsen en bezoekt dus ook gewoon een open dag. We konden onze bijzondere verrichtingen even oefenen, konden op een ander soort motor rijden dan waar we normaal op lessen en verder was het steenkoud. Maar wel leuk! En oja, ik vergat er uiteraard een foto van te maken. ’s Avonds gingen we lekker uit eten bij een heel leuk restaurantje in Amersfoort. Je bestelt drie voorgerechtjes, die hoofdgerechtjes en drie toetjes en dan krijg je telkens drie kleine hapjes die samen één gerecht vormen. Zo lekker en je zit ook niet zo stampvol na het eten. Ideaal.

Mijn voorgerechtjes (gegrilde groenten in deeg, gevulde tomaat en een wrapje)...
Mijn voorgerechtjes (gegrilde groenten in deeg, gevulde tomaat en een wrapje)…
Mijn hoofdgerechtjes (linksonder kabeljauw, rechtsonder spinazietaartje en rechtsboven een runderstoofpotje)
Mijn hoofdgerechtjes (linksonder kabeljauw, rechtsonder spinazietaartje en rechtsboven een runderstoofpotje)
En het toetje (tarte tatin met peer en ijs, karamelbrownie en witte en pure chocolademousse)
En het toetje (tarte tatin met peer en ijs, karamelbrownie en witte en pure chocolademousse)

Zondag was een fijne dag. We gingen met mijn ouders, zus en broertje naar vrienden in Zandvoort. Lekker op het strand wandelen, héérlijk. Ik ben helemaal lekker uitgewaaid. 

Strand

En toen was de week alweer voorbij! Ik heb me heilig voorgenomen om komende week een keertje een foto te maken van het motorrijden (of in ieder geval van de motor) als bewijs dat ik het niet allemaal verzin. Geniet van jullie weekje en tot de volgende maandag met een nieuwe fotoweek! 

One comment

  1. Wauw, wat een heerlijke food foto’s zitten hiertussen!
    Maaike onlangs geplaatst…Weekly Journal #35: Selfiestick, Mexicaans restaurant & lekkere drankjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge