Dingen die ik niet begrijp

In deze wereld zijn er een heleboel dingen waar ik niets van begrijp en waar ik me echt over kan verbazen. Toen ik die dingen op een rijtje zette, bedacht ik me dat ik vast niet de enige ben die zich over deze dingen verwonderd. Herken je iets van het onderstaande rijtje? 

 • Enthousiasme over katten. Want ik vind katten gewoon niet zo sociaal. Sterker nog: ik ben er twee keer door gebeten en ze blazen naar mijn hond. Doei.
 • Reclames die suggereren dat ongesteld zijn HELEMAAL NIET ERG IS. Nou, dat is het dus wel. Ik weet niet hoe het met jullie zit, lieve menschen, maar ik wals niet dansend door mijn huis als ik ongesteld ben. Eigenlijk lig ik gewoon met een opgeblazen buik op de bank en probeer ik mezelf tegen te houden met het eten van gigantische hoeveelheden chocola. 
 • Utopia, en waarom je er aan mee zou doen.
 • Workaholic zijn. Ik vind mijn werk heel leuk, maar ik vind mijn vrije tijd ook pittig prima.
 • Dat er mensen zijn die Wie Is De Mol NIET kijken.
 • Draaiorgels en het bestaan ervan. Voorheen vond ik dat orgels in z’n algemeenheid vernietigd zouden moeten worden, maar toen ik tijdens mijn minor het vak ‘muziekwetenschap’ volgde en we in Amsterdam het Orgelhuis (volgens mij heette het niet zo, maar ik ben even de echte naam vergeten) bezochten, kwam ik er achter dat het toch niet zo erg hoeft te zijn. Ik vond dat zelfs wel leuk toen. Maar draaiorgels zijn gewoon jammer, zeker omdat ze vaak nare liedjes draaien en omdat de meneertjes met hun geldpotjes niet goed op de maat meetikken. 
 • De Multipla. Ik vind het gewoon een auto met een vetrol – niets meer en niets minder dan dat. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die onze Volkswagen Polo ook een afzichtelijk ding vinden (en dat mag natuurlijk) en ik vind dus de Multipla heel erg lel… uhm… minder mooi, zeg maar.

Nou, dat begrijp ik dus niet. Verder begrijp ik nog een heleboel andere dingen niet, zoals natuurkunde enzo, maar dit waren wel de toppertjes (of dieptepunten dus eigenlijk). 

2 comments

 1. 1, 3 , 4 en 6 kan ik je helemaal in volgen!
  Jouw omschrijving van dat gedrocht wat een auto wordt genoemd, ik moet dan altijd onwillekeurig aan obesitas denken! Gek hé, of eigenlijk juist niet!

  Verder heb ik geen hekel aan mijn werk; maar er gaat verdomd veel vrije tijd in zitten!!!

  Amen.

 2. Hahaaa stuk voor stuk: amen! Eens! Jaaa, iew!
  Michelle onlangs geplaatst…Haldern pop 2015: party in de partytentMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge