AFGESTUDEERD: MASTER OF ARTS

YES! Het is helemaal 100% officieel! Ik ben afgestudeerd, een echte Master of Arts. Gisteren had ik mijn diploma-uitreiking. Een hele dag, want het duurde van 13.00 uur tot 17.00 uur! Het was écht een leuke dag en ik vond het super leuk dat er allemaal lieve mensen bij me waren om het met me mee te vieren. Hier even een kort verslagje van de dag! 

Eerst hadden we in een klein zaaltje een kleine – en niet zo officiele – ceremonie waarin we ons diploma moesten ondertekenen. Dit gedeelte was echt alleen met de mensen van mijn opleidingsrichting (master schrijven en vertalen). We waren met z’n drietjes (!), dus dat was heel erg knus. Twee docenten waar ik veel college van heb gehad tijdens mijn master, spraken ons alledrie persoonlijk toe met een leuk praatje. Ze maakten er écht iets leuks van. En natuurlijk mocht ik m’n bul ondertekenen. WOEHAAAA!! 

Ondertekenen

Na het ondertekenen kreeg ik mijn diploma nog niet mee, die kreeg ik pas bij het officiële gedeelte van de dag: de “echte ceremonie” met alle afgestudeerden van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Een heel gedoe, want iedereen moest per opleiding in alfabetische volgorde van achternaam gaan staan. Best een toestand als je bedenkt dat er 138 studenten een diploma kregen. Gelukkig was alles heel goed geregeld. Het was een echte ceremonie met mannen in toga’s en een strijkorkest (wat? ja, een strijkorkest, best mooi trouwens). 

Diploma in ontvangst nemen

Daar ging ik. Handjes geven aan allemaal geleerden die ik nog nooit van m’n leven had gezien. Dikke prima, want ze feliciteerden me met iets waar ik heel blij mee ben. Daarna moesten we nog even met z’n allen gezellig op de foto. Zoekplaatje: zoek Lisse (gaat je niet lukken). 

Foto ceremonie

Dus, lieve menschen, ik ben nu een Master of Arts. Als je me ooit tegenkomt wens ik zo aangesproken te worden. Nee grapje, ik blijf gewoon Lisse en het maakt geen fluit uit wat voor diploma ik heb, als ik er maar blij mee ben (en dat ben ik!). Dat even voor vandaag. Morgen een nieuwe vlog online, dus TOT MORGEN! 

One comment

  1. Gefeliciteerd! Mooie mijlpaal 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge