Cook’s One Line A Day

Ik ben dol op opschrijfboekjes. Ik heb er daarom ook een stuk of duizend. Vooral die van Paperblanks zijn geliefd, kennen jullie die? Zo mooi! Helaas zijn bijna al mijn opschrijfboekjes leeg, want na de zoveelste aankoop van het zoveelste geweldige opschrijfboekje weet ik gewoon niet meer wat ik er in moet schrijven. 

Het is fijn als opschrijfboekjes een soort ‘functie’ hebben, vind ik altijd. Zo heb ik ooit voor mijn verjaardag van mijn zus een ‘lijstjesboek’ gekregen met daarin allemaal lijstjes die je kunt invullen. Bijvoorbeeld de landen die je nog wil bezoeken of de beste films die je ooit gekeken hebt. Ik hield als kind al heel veel van lijstjes, dus ik vind het heerlijk om dat in te vullen. 

En toen kwam de dag dat ik het boekje ‘Cook’s One Line A Day’ in de winkel tegenkwam. Een soort lijstjesboekje, maar dan over eten. HALLELUJA. Geen twijfel meer hoor. Ik nam ‘m mee en sindsdien houd ik het invullen van het boekje heel braaf bij. Het idee is dat je vijf jaar lang kunt opschrijven wat je gegeten hebt. Je zou ervoor kunnen kiezen om ontbijt, lunch én avondeten op te schrijven, maar ik schrijf alleen mijn avondeten op, omdat ik het anders te krap vind worden. Op die manier krijg je een leuk overzichtje van wat je de afgelopen jaren ’s avonds gegeten hebt. Ik vind het vooral grappig om te zien dat de hunk en ik sommige gerechten best vaak eten, zoals deze salade met geitenkaas. 

Cook's One Line A Day

Dus als je net zo’n lijstjesfreak als ik bent is dit gewoon een leuk boekje. Volgens mij is ‘ie maar 15 euro en te koop bij de boekhandel! 

One comment

  1. Wat een ontzettend leuk notitieboekje! Erg handig ook om bij te houden als je een keer geen inspiratie hebt om te koken 😉 .
    Tamarah onlangs geplaatst…Moestuin 2015 | Update #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge