IT’S A BOY!!!

Het hoge woord is er uit! WIJ KRIJGEN EEN JONGETJE! WAAAAAAH. TE GEK! Ik heb er vannacht gewoon niet van kunnen slapen, want ik lag echt te stuiteren in bed. Er zit een klein jongetje in mijn buik! Het is opeens zó concreet. Ik ben gewoon helemaal in de gloria. 

Ik had me al helemaal ingesteld op een jongen. Ik kon me gewoon NIKS voorstellen bij een meisje. Eigenlijk al vanaf het moment dat ik de test in m’n handen had, zei ik tegen Roelof: “Dit is een jongen, ik weet het gewoon zeker.” Nou is zo’n voorgevoel natuurlijk op helemaal niks gebaseerd en ik had er net zo goed volledig naast kunnen zitten, maar zo’n voorgevoel is wel een gek iets. Ik ging stiekem, als ik alleen was, al een beetje tegen het kindje praten alsof het een jongetje was (noemde hem zelfs “klein mannetje” – was echt sneu geweest als het toch een meisje zou zijn geweest). Toen we gisteren naar het echocentrum gingen, werd ik toch een beetje nerveus. Want wat als het wél een meisje zou zijn? Daar was ik dus niet op voorbereid.

Ik lag echt nog geen twee seconden op de echotafel naar het trappelende mini-mensje te kijken, toen de echoscopiste riep: “Ik zie het al!”. Ze zei nog niet wat het was, want eerst moesten we zelf maar proberen te kijken. Maar ze versprak zich! Want drie seconden later zei ze: “Het is misschien wat lastig te zien, want HIJ ligt een beetje met Z’N beentjes gekruist.” En toen dacht ik: je zegt geen “hij” en “z’n beentjes” als je net gezien hebt dat het een meisje is. Volgens mij had ze het zelf ook vrij snel door, want ze zei kort daarna: “Jullie krijgen een jongetje!” Het was echt een súper bijzonder moment, want opeens krijgt het kindje op het scherm een naam (want we hebben de naam al) en weet je “wat” er in je buik zit. Helemaal te gek. Ik voelde bijna iets van opluchting. Ik had me zó ingesteld op een jongetje, dat het bijna als een opluchting voelde om te horen dat het ook daadwerkelijk een jongen is. Als het een meisje was geweest weet ik trouwens 100% zeker dat ik net zo gelukkig was geweest, maar dan had ik wel meer aan het idee moeten wennen, denk ik. 

Een jongen dus. De allerleukste jongen van de wereld. En deze jongen gaat ons na twee miskramen toch mooi even gigantisch gelukkig maken. Hij is een hele grote droom die uitkomt. Als ik ‘m zo zie trappelen en z’n mondje open en dicht zie doen op de echo, dan ben ik écht al heel erg gek op hem. Ik vind het TE GEK! Hier nog wat foto’s van onze knappe mini. 

Oh trouwens, de eerste foto is de foto waarop je moet kunnen zien dat het een jongen is. Ik heb in alle oprechtheid geen idee waar ik naar kijk als ik die foto zie, maar je schijnt eruit op te kunnen maken dat het een jongen is. Ben benieuwd of jullie het wel zien. 

3 comments

  1. Ik zie helemaal niets op zulke echo’s, maar ik ben wel heel blij voor jullie! 🙂
    Lottes Anekdotes onlangs geplaatst…Gezocht: hotel in NYMy Profile

  2. Nog van harte!
    Olga // Daar Was Eens onlangs geplaatst…Sneeuwpret met kindMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge