Welkom little Lewis

Jaaaaaa! Deze blogpost heb ik in gedachten al zevenentwintig keer geschreven, want wij wisten natuurlijk al een aantal weken dat we bij een witte herder nestje gingen kijken. MAAR omdat we vorig jaar ook een keer bij een nestje zijn wezen kijken, wat uiteindelijk helemaal niet leuk was, besloot ik om dit pas online te gooien als ik zeker wist dat er een hondje bij zou komen. En dat weten we nu! We zijn dinsdagavond bij een witte herder nestje wezen kijken en het was LEUK! En één van de drie reutjes uit het nest, mag bij ons komen wonen. 

Toen we vorig jaar Jake nog niet hadden en op zoek waren naar een leuk nestje, zijn we ook bij een witte herder nestje wezen kijken. We waren super excited en gingen er van tevoren stiekem vanuit dat het kijken bij een nestje altijd uitloopt op het kopen van een puppy. We kwamen toen behoorlijk van een koude kermis thuis, want het nestje was helemaal niet leuk. Althans, de puppy’s waren natuurlijk super schattig, maar we mochten ze niet aaien of vasthouden (waardoor je dan ook niet weet wat je koopt) en de fokker was heel onvriendelijk. Geen nestje waar we een hondje wilden kopen. Toen kwamen we uiteindelijk per toeval bij het nestje van Jake uit (we waren in eerste instantie helemaal niet van plan om een golden retriever te nemen) en toen we gingen kijken waren we om. Verliefd op Jake. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Jake is de allerliefste, allerleukste, allerknapste en allerslimste hond van de wereld (nee maar echt) en omdat het zó leuk is om een hondje te hebben, wilden we er nog een. Leuk voor Jake om er een vriendje bij te hebben en aangezien ik toch thuis werk, hebben we de tijd voor een pup erbij. 

En toen lonkte die witte herder dus toch weer, net als vorig jaar. We besloten weer een witte herder nestje te zoeken. En dat nestje was leuk! Super lieve mensen die gek zijn op hun mooie hond (de mama van de pups) en tien(!) mooie pups, waarvan drie reutjes. Wij wilden graag een reutje en die was gelukkig nog beschikbaar. Net als bij Jake hadden we weer het laatste hondje, eigenlijk het hondje dat “over was”. Lekker makkelijk, want dan hoef je niet te kiezen. We waren meteen verliefd op Lewis. Wat een SNOEPIE. 

Lewis

Nou, dat wilde ik even met jullie delen. Volg je me al op twitter? Zo niet, dan zou ik dat maar even doen, want ik ben van plan om mijn hele tijdlijn weer helemaal vol te gooien met puppyfoto’s. We krijgen Lewis op 27 augustus; I’ll keep you posted! 

3 comments

  1. Wat een schatje!!
    Lottes Anekdotes onlangs geplaatst…Mijn favoriete bloggersMy Profile

  2. Jaaa wat onwijs leuk! Kan nu al niet wachten op alle puppy spam. Wat een leuke naam ook weer, past heel goed bij Jake vind ik. Nog 14 nachtjes slapen!
    Zina onlangs geplaatst…Nacht van de Vluchteling 2016My Profile

  3. Ohw te snoezig gewoon. Ontzettend leuk dat Jake er een vriendje bij krijgt! Ik verheug me op de updates van jullie puppy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge