Vooruitblik: 2015

Waar ik gisteren terugblikte op mijn afgelopen jaar, wil ik nu even vooruit kijken en bedenken wat ik in 2015 allemaal wil gaan doen. Ik ben eigenlijk vreselijk slecht in vooruit kijken. Als mensen me vragen “waar ik over 5 jaar wil zijn” kan ik ze eigenlijk alleen maar glazig aanstaren, want ik weet het niet zo goed. Ik wil gewoon genieten van vandaag. Er zijn alleen wel een paar dingetjes waar ik in het komende jaar mee bezig wil en omdat een stok achter de deur handig is ga ik ze met jullie delen! 

Afstuderen & leuk werk
Ik wil in juni afstuderen zodat ik mijn masterdiploma op zak heb. Daarna wil ik een leuke baan gaan zoeken. Ik geef niet om geld, zolang we maar kunnen betalen wat we moeten betalen. Dat betekent dat ik, ondanks het feit dat ik een universitaire opleiding heb gedaan, niet per se super intelligent werk hoef te doen. Ik wil gewoon mensen blij maken. In deze blogpost schreef ik al dat ik het lastig vind om precies te bepalen wat ik wil doen. Mijn droom is om ooit mijn eigen koffietentje te hebben. Heb ik daar een universitaire opleiding voor nodig? Neuh. Maar als ik dat wil doen, moet ik dat gewoon gaan doen. Beter dan dat ik 80 ben en allemaal dingen gedaan heb die super intelligent waren en super saai. Gaaaaaaap. 

Sporten & gezond eten
Gewoon omdat ik me daardoor beter voel. Ik heb de afgelopen maanden elke week 2 x gesport (tenzij m’n agenda het echt niet toeliet) en dat voelt heel goed. Je weet gewoon dat je je lichaam fit houdt en je kan je energie kwijt. En wat gezond eten betreft … ja duhhhh. Dat wil ik gewoon, eigenlijk om dezelfde redenen. Ik wil goed voor mijn lijf zorgen en me fit voelen. Dat lukt niet als ik elke dag bij de KFC eet (wat ik sowieso al niet doe, want plofkip). 

Motorrijbewijs halen
Jaaaaaaaaaaaaaaaa hier kijk ik zoohooooo naar uit. Sinds ik deze serie heb gezien begin ik echt verschrikkelijk ongeduldig te worden want ik wil zo graag! De hunk en ik hebben ooit in een ver verleden een proefles motorrijden gedaan (cadeautje van mij op valentijnsdag, vind ik nog steeds zo’n leuk idee van mezelf!) en dat was AWESOME. We zijn van plan in februari allebei te starten met lessen. I’ll keep you posted! 

Genieten van het getrouwde leven
Dit doen we eigenlijk al hoor. We gaan veel te vaak uit eten en drinken veel te veel fijn omdat we elke keer wel weer een excuus kunnen verzinnen waarom we iets moeten vieren. Ach, ik vind het eigenlijk wel best. We hebben het gewoon leuk samen en daar gaat het om. Dat wil ik graag zo houden in 2015, dus ik vrees dat we gewoon weer heel vaak uit eten gaan en goedkope slobberwijntjes van de Appie drinken. En uitslapen. En lachen. En pancakes eten in bed. Gewoon blij zijn samen. 

Groeien met lavidalisse.nl (= veel koken en bakken)
Ik ben beretrots op mijn blog en ik vind het elke dag weer een eer dat ik überhaupt bezoekers heb. De afgelopen weken is mijn blog flink gegroeid en dat vind ik echt heel erg tof. Mijn plan voor 2015 is het bijhouden van mijn blog en leuke, nieuwe, inspirerende recepten voor jullie uitzoeken! 

Baristacursus doen
Deze staat op de planning, wooooeeee! Ik heb op Groupon voor een prikkie een baristacursus weten te vinden (met dank aan twittermaatje Janneke of @BeBoedah) en begin 2015 ga ik deze cursus doen met m’n moeder. ZIN IN want ik voel heel veel liefde voor koffie.

Eigenlijk wil ik dit gewoon. Lekker blij zijn. Cheesy hè?
Eigenlijk wil ik dit gewoon. Lekker blij zijn. Cheesy hè?

Ik wil eigenlijk nog veel meer leuke dingen doen, maar omdat ik niet helemaal vast wil zitten in m’n planning en ik van impulsieve acties hou zie ik het allemaal wel. Ik ga gewoon big time genieten. Wat zijn jullie doelen voor 2015? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge