Versjes van Lars

Mijn zus was vorige week jarig. Om precies te zijn: zij is vier dagen eerder jarig dan ik. Toen mijn moeder zwanger was van mij, was ze uitgerekend op de verjaardag van mijn zus. Gelukkig ben ik vier dagen langer blijven zitten en hebben we allebei onze eigen verjaardag, wat betekent dat je twee feestjes in een week hebt (OK, eigenlijk één feestje, want ik vier mijn verjaardag nooit, maar het idee dat je twee feestjes KUNT hebben is leuk). Anyway, mijn zus was dus jarig. Roelof en ik gaven haar het nieuwste kookboek van Rens Kroes (Powerfood – van Friesland naar New York) en ik had de hele cadeauverpakking volgekliederd met van alles en nog wat (alsof het een soort verjaardagskaartje was). Eén van de dingen die ik op de cadeauverpakking had geschreven was een Versje van Lars.

Versjes van Lars

Als je Versjes van Lars niet kent, moet je het even opzoeken, want het is écht heel schattig. Kleine versjes, soms over niets, soms over iets, maar dus écht altijd schattig. Het versje dat ik op de cadeauverpakking voor mijn zus had geschreven was: 

“Jij bent,
en dat is het fijne,
dat ze regen hebben
voorspeld, maar de
zon is gaan schijnen.” 

AHHH. Schattig toch?! Vond ik dus wel. Vier dagen later was ik zelf jarig en mijn wishlist stond eigenlijk vol met allemaal vrij prijzige zaken, dus ik was héél benieuwd wat ik van iedereen zou krijgen, want de mensen die iets onder de €50 euro wilden geven (= bijna iedereen) moesten dus zelf iets bedenken. Beetje onaardig van mij, maar het bevordert de creatieve geest. En die creatieve geest bleek in het hoofd van mijn zus te zitten. Of nee, wacht, dit klinkt alsof er een geest in haar hoofd zit. Ik bedoel alleen maar te zeggen dat mijn zus een ontzettend creatief cadeau heeft gegeven. Namelijk: het boekje van Versjes van Lars. ZO LEUK! Ik houd van boekjes en ik houd van Versjes van Lars, dus een beter cadeautje had ze me niet kunnen geven. Nu heb ik eeuwig inspiratie als ik niet weet wat ik op een kaartje moet schrijven, want deze versjes zijn té leuk. Kijk bijvoorbeeld naar deze: 

“Zullen we
van elke
seconde
elkaar
aanraken
elke keer
een seconde
meer maken?”

“Ik wil nooit meer morgen
omdat vandaag zo mooi nog is

zo tijdloos zonder zorgen
dat ik morgen vast vannacht mis.” 

Ahhhhh lief toch?! Dus! Dat wilde ik even met jullie delen. Geen gesponsorde blogpost (mocht ik willen), maar gewoon even iets waar ik enthoustiast over ben. GROETJES!

*** OK, nog eentje dan, omdat ik het zo leuk vindt:

Versjes van Lars

3 comments

  1. Ik zit hier even weg te smelten. Zo terug!
    Stella onlangs geplaatst…Wat ik leer van een wandelingMy Profile

  2. (ZO MOOI. Ik ga dat boekje ook kopen, denk ik, maar dan voor mijn beste vriendinnetje want ik heb haar hier ook wel eens over gehoord en ze krijgt verdorie nog steeds een verjaardagscadeautje van me! OHHHH)
    Stella onlangs geplaatst…Wat ik leer van een wandelingMy Profile

    1. Oh ik moet ook echt nog duizend cadeautjes bij vriendinnen inhalen, dus dat ga ik denk ik ook maar doen! ’t Is echt zo’n lief boekje <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge