Life goals: koeknuffelen

Afgelopen zondag kwamen er vrienden bij ons eten. De beste vrienden van de wereld trouwens, want ze kwamen naar óns huis, maar ze namen zélf avondeten mee. Ideaal toch? Het enige wat we hoefden te doen was afwassen, maar OJA WE HEBBEN EEN AFWASMACHINE. Dus dat hoefde ook niet. Ze hadden een hééééle lekkere lamsstoofpot gemaakt met kikkererwten en koriander en rozijntjes en lam dus. Ik eet niet zo vaak lam, want ik krijg vaak allemaal spookbeelden van kleine, lieve lammetjes die blij door de wei huppelen en vervolgens bruut worden vermoord, maar de lamsstoofpot stond al voor mijn neus en het rook verschrikkelijk lekker, dus ik heb het gewoon maar gegeten (ja ja, hypocriet, ik weet het).

ENNIEWEE, fijne vrienden dus. En los van het goddelijke eten, hebben ze me ook op een briljant idee gebracht. Ze gingen binnenkort koeknuffelen. Toen ik het hoorde moest ik een beetje giechelen, want welke idioot wil er nu in vredesnaam knuffelen met een koe? En toch… toen ik er beter over ging nadenken… knuffelen met Jake vind ik ook heerlijk. Zo’n warm, gezellig, harig beestje tegen je aan is eigenlijk heel erg fijn. En toen ik op Google afbeeldingen foto’s zag van mensen die het koeknuffelen in de praktijk hadden gebracht, wilde ik ook. KIJK NOU: 

Koeknuffelen

 

koeknuffelen2

Hoewel sommige foto’s op Google meer de indruk wekten dat mensen gewoon tegen de koe aan leunen, vond ik de echte “knuffelfoto’s” verschrikkelijk schattig. En het schijnt ook nog eens zo te zijn dat de koeien in kwestie het knuffelen fijn vinden. Twee vliegen in één klap. De koe blij, ik blij. Helaas is de hunk minder blij, want hij vind koeknuffelen een droevige bezigheid en wil dus niet met me mee (whehhh zo onromantisch). Ik zoek dus nog iemand die met mij wil koeknuffelen. Jake meenemen is ook zo wanhopig, he. 

Dus mocht je geïnteresseerd zijn, ga met mij mee naar de koeknuffelboerderij (jaja) en ga samen met mij koeien knuffelen. 

2 comments

  1. Dat is echt een no-brainer. Hell yeah! Ik wist niet dat het een ding was, maar dit lijkt me echt fantastisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge