Hoe een maandagavond fijn kan zijn

Let’s face it, maandagen zijn droevig. Het weekend is officieel afgelopen, het duurt (gevoelsmatig) nog een eeuwigheid voor het weer weekend is, je moet weer aan het werk, het huis moet schoon, ga zo maar door. Ik ben vast niet de enige als ik zeg dat ik de maandag de minst leuke dag van de week vind. En toch vond ik deze maandag (gisteren dus) een hele fijne maandag. De hunk en ik gingen namelijk eten op de hei.

De hunk en fietsten naar De Treek, een mooi natuurgebied vlakbij Amersfoort. En zo werd een maandag opeens een hele fijne dag, vol springende konijntjes (die lopen dus op de hei, zo schattig) en vol kippenvel omdat het toch iets kouder was dan we dachten. De hunk is een stoere oerman, dus die had geen vest of trui bij zich. Ik had wel een beetje medelijden met hem, want ik had een dik vest meegenomen, maar stoere mannen doorstaan natuurgeweld als barre kou gewoon. We vonden een picknicktafel die nog vrij was (en hoog, dus je kon lekker schommelen met je benen ♥ ) en daar gingen we lekker salade eten uit mini-kommetjes die we hadden meegenomen. Zo fijhijnnnn.
Salade eten op de hei

Na een tijdje kwamen er drie mountainbikemeneren aanfietsen en die kwamen bij ons aan de picknicktafel zitten. Althans, dat probeerden ze, want eentje ging – zonder dollen – náást het picknicktafelbankje zitten en kukelde zo het zand in met z’n bezwete billen. 

En zo simpel kan geluk dus zijn.
Fietsen

One comment

  1. Oooh ik kan me wel iets voorstellen bij de fijnheid van dit ‘etentje’! Zo ontzettend leuk <3.
    Michelle onlangs geplaatst…Plog 6 juni: tattoo afspraak, Groningse hotspots en De Culinaire VerleidingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge