Fotoweek #8

Ik bereid je vast voor: dit is de meest luie fotoweek ooit. Voor mijn gevoel heb ik de hele week geslapen en zo voel ik me ook een beetje. Volgende week hoop ik een iets actievere fotoweek te plaatsen, want al die verhalen dat ik wéér tot 11 uur uitgeslapen heb worden ook zo saai, hè? 

♥ Maandag
Ik moest maandag eigenlijk naar de VU, maar toen ik onder de douche stond ging ik bijna van m’n stokje. Ik had het warm en dan weer koud en ik wist meteen wat dat betekende: koorts. Toen ik de thermometer in m’n oor stak bleek het mee te vallen, want ik had geen koorts maar verhoging, maar ik bleef toch maar in bed liggen. Ik begon aan een nieuwe serie (Once Upon A Time, leuk!!!!!) en dat keek ik eigenlijk de hele dag. Gelukkig voelde ik me aan het einde van de dag goed genoeg om bij mijn zus te gaan eten samen met de hunk, want dat hadden we al afgesproken. Ze had heerlijk voor ons gekookt: een koude komkommersoep, een ovenschotel met zoete aardappel, mais, doperwten, tonijn en mozzarella als hoofdgerecht en raw cookies van Rens Kroes als toetje. Beste eten ooit. 

OUAT kijken <3
OUAT kijken <3 (overigens heb ik een onzettende allergie voor Henry, zo irritant!) 
Fotogenieke komkommersoep bij zuslief.
Fotogenieke komkommersoep bij zuslief.

♥ Dinsdag
Ik voelde me ’s ochtends beter. Gelukkig, want ik zou op dinsdag naar mijn beste vriendinnetje in Amsterdam om met haar te lunchen. Helaas kreeg ik op de heenweg in de trein weer last van de hoofdpijn waar ik de laatste dagen steeds last van heb. Ik denk dat het door m’n nieuwe lenzen komt waar ik nog aan moet wennen, pleh. Ik nam honderd paracetamolletjes en toen ging het wel. Het lunchen was gelukkig heel gezellig! Ze had verse erwtensoep en roggebrood met Old Amsterdam (!!!) kaas. Jum! Toen ik weer naar huis ging was ik moe. Ik speelde Hay Day in de trein en eenmaal thuis hielp ik de hunk met wat verslagen. We aten speltpasta met home-made tomatensaus die de hunk altijd zo lekker kan maken. ’s Avonds keken we Suits en kreeg ik bijna een beroerte omdat het zo spannend is.

Niksen in de trein.
Niksen in de trein.

♥ Woensdag
Ik wilde ’s ochtends gaan sporten, maar ik had wéér hoofdpijn (gezellige fotoweek zo, hè?). Ik bleef dus maar in bed liggen, at daar een bakje havermout en keek Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Elke keer als ik dat kijk wil ik ook verhuizen naar een afgelegen plek, soms lijkt dat me best relaxed. ’s Middags ging ik naar de allerliefste oma van de hele wereld. Mijn oma is er niet eentje die in een bejaardentehuis zit en niks meer kan, maar mijn oma is hip en fit en leuk. Ik ga regelmatig een middag naar haar toe. Dit keer nam ze me mee naar een leuk restaurantje in de buurt om lekker te lunchen. Ik had een gebrande flespompoensoep en een salade met vijgen, amandelen en gepofte tomaatjes. Echt héérlijk! Eenmaal terug bij haar thuis speelden we honderdduizend spelletjes yahtzee (traditie) en toen ging ik weer naar m’n eigen huisje om daar met de hunk te vieren dat hij een 8(!!!) had voor z’n stagebeoordeling. Hij was zoohooo blij! We gingen ’s avonds uit eten, dronken wijn en keken thuis nog een aflevering Suits. Relaxed hoor.

Gebrande flespompoensoep, jummie <3
Gebrande flespompoensoep, jummie <3
En allebei een salade met vijgen, tomaat en van-alles-en-nog-wat.
En allebei een salade met vijgen, tomaat en van-alles-en-nog-wat.

♥ Donderdag
Pfoeeee opstaan was moeilijk. Echt moeilijk. Ik maakte een ontbijtje voor de hunk en mezelf. Normaal doet de hunk dat, maar hij moest nog zoveel studeren dat ik besloot dat ik het ontbijtje ging maken. Ik las wat blogjes en sleepte mezelf met m’n niet-wakkere-hoofd naar de sportschool. De hunk en ik lunchten samen, ik quinoasalade, hij een gebakken eitje, en daarna gaf ik bijles. Normaal doe ik dat op vrijdag, maar deze week dus niet. ’s Avonds aten de hunk en ik linzen met geroosterde groenten, ik las een heel leuk boek en we keken Wie Is De Mol met thee en heel veel 70% chocola (oké, de hunk at stroopwafels en geen 70% chocola, want daar is hij te stoer voor). Eigenlijk best een sloom dagje, gaaaaap.

Op naar de sportschool.
Op naar de sportschool.
Dit is écht een leuk boek, tip!!
Dit is écht een leuk boek, tip!!

♥ Vrijdag
Niks nieuws onder de zon hoor, beetje slapen, beetje ontbijten, beetje sporten. De hunk en ik deden samen boodschappen, want dat is gezellig (en burgerlijk, maar daar zijn we trots op). We liepen ’s middags een rondje door de mooiste stad van de hele wereld en toen de hunk om 4 uur bijles ging geven keek ik Once Upon Time (= leuk!!!). Van onze vrijdagavond-chill-op-de-bank-avond kwam niet veel terecht, want de hunk z’n moeder vierde haar verjaardag. We gingen dus op verjaardagsbezoek. Eenmaal thuis was ik dood- en doodmoe. Dat ben ik sowieso de laatste tijd, want ik heb geen ritme en ik lijk elke dag tot 11 uur uit te slapen. Misschien wordt het toch ooit tijd voor structuur, zucht.

Dit kwam ik tegen en dat vond ik leuk!
Dit kwam ik tegen en dat vond ik leuk!
Nageltjes lakken.
Nageltjes lakken.

♥ Zaterdag 
Normaal gesproken is zaterdag onze chilldag, maar ook dat liep dit weekend een beetje anders. Het broertje van de hunk gaat bijna trouwen, dus de hunk vertrok – nadat ik natuurlijk pancakes had gemaakt – naar het station om de trein te pakken naar het vrijgezellenfeestje. Er bleek geen enkele trein te rijden, dus het werd een behoorlijk omslachtige route. Ik had weer een luie ochtend, liep een rondje en werd daarna door mijn tante opgehaald voor een high tea. Ik heb mijn tante en haar zus een jaar bijles in Engels gegeven en ze hadden me als bruiloftscadeau een high tea gegeven (die dus nu pas plaatsvond). Ik heb geloof ik nog nooit zo’n uitgebreide high tea op, maar jeeeeemig wat lekker! Eerst een zoete gang, toen broodjes en daarna een warme gang met soep. Mjum! ’s Avonds zat ik zo vol, dus ik zat op de bank uit te buiken, huilde bij All You Need Is Love en wachtte tot de hunk thuiskwam. Toch wel saai hoor, zo’n avond alleen. Gaap. 

High tea: zoete gang.
High tea: zoete gang.
High tea: broodjesgang.
High tea: broodjesgang.
High tea: warme gang.
High tea: warme gang.

♥ Zondag 
We sliepen tot 12 uur (oeps), deden een brunch op bed met Suits en gingen om 13.30 bedenken dat we wel eens konden gaan douchen. Mijn oma was jarig, de zoveelste verjaardag van januari, dus we vertrokken om drie uur met de trein. Ik had eigenlijk een beetje hoofdpijn, maar omdat mijn oma de allerbeste oma is, zijn we gewoon de hele middag gebleven. Iedereen had iets meegenomen om te eten (zo leuk!), dus we hadden een leuke, gevarieerde maaltijd. Ik hou ervan. Mijn zusje (eigenlijk grote zus, maar ze is een kop kleiner) bracht zette ons af op het station met haar autootje en de hunk en ik doken meteen ons bed in met wijn en Suits. Soms leiden we een beetje een bejaardenbestaan. 

Bezigheidstherapie: zus vlecht mijn haar.
Bezigheidstherapie: zus vlecht mijn haar.
Ik wilde een foto maken van het eten, maar toen was alles al op. Oeps.
Ik wilde een foto maken van het eten, maar toen was alles al op. Oeps.

Hadden jullie ook zo’n verschrikkelijk luie week? Ik ben benieuwd.

5 comments

 1. Ah, nice dat Het Rosie Project een tof boek is! Heb het vorige week gekocht voor op m’n e-reader, ben benieuwd ^.^
  Woont jouw oma toevallig in de mooiste en gezelligste stad van Nederland? Ik heb ineens best wel behoefte aan die pompoensoep..
  Mijn week bestond uit leren voor komende week (tentamenweek aaaahh!) en vooral soggen. Ik begin al aardig pro te worden.

  1. Mijn oma woont in Baarn! Dat resturantje is bij kasteel Groeneveld, echt heen gaan hoor!!
   Ik vind trouwens dat soggen een onderschat talent is, ik zou er wedstrijden mee kunnen winnen!

 2. Wat een heerlijke food foto’s zitten ertussen! <3

 3. Oh hemeltjelief die high tea :O. En ik begin steeds meer de neiging te krijgen om Once Upon a Time te proberen, maar oei dat verslavingsgevaar hè…
  Michelle onlangs geplaatst…Fonq.nl – voor als je alles al hebtMy Profile

 4. Wat een leuke foto’s! Van die high tea krijg je echt honger haha! Hele mooi food foto’s dus 😉
  Celeste onlangs geplaatst…De Moeder Dochter TAGMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge