Fotoweek #32

En ja hoor, er is alweer een week voorbij. Ik voel me elke week een oude doos als ik dit zeg, maar de TIJD VLIEGT ECHT. Het is morgen al december! Nu vind ik dat geen enkel probleem, want december is mijn allerfijnstefavorietstelievingsmaand ever. Als het ook nog gaat sneeuwen en vriezen ben ik helemaal een gelukkig mens. Maar eerst een samenvatting van mijn laatste novemberweek! Veel plezier met lezen/kijken! 


Maandag was geen spannende dag. Ik werkte, stuurde berichtjes naar de hunk dat ik een enorme behoefte had aan sushi, ontving berichtjes van de hunk met een voorstel om sushi te bestellen en ’s avonds stonden we opeens spaghetti klaar te maken. Het kan gek lopen, mensen. Daarna ploften we op de bank en deed ik voor de driemiljoenste keer een poging om Game of Thrones te lezen. Best leuk hoor, maar AL DIE NAMEN.

Game of Thrones lezen

Dinsdag maakte ik deze instagramwaardige foto van mijn koffie en mijn macbook. Blijft leuk.

Koffie

’s Avonds gaf ik bijles aan de twee leukste tieners van Amersfoort (nee maar echt) en fietste ik ’s avonds door het donker naar huis. Mooi, zo’n volledig verlaten Amersfoort.

Amersfoort in het donker

Woensdag deed ik ’s ochtends een mislukte poging om Jake z’n angst voor de doos van mijn motorhelm te laten overwinnen. Ik legde snoepjes in de doos en dan moest hij ze er uit eten. Hij vond het geen goed plan en ging demonstratief liggen en me aanstaren. Zo schieten zoekspelletjes niet echt op, he.

Jake met doos

We wandelen samen nog even door ‘ons bos’. Ik vind het heerlijk wonen hier.

Bos

Woensdagavond deden Roelof en ik mee aan het Singer-Songwritersgilde in Amersfoort. Het was in café Miles en iedereen die zelf liedjes schrijft mag daar (maximaal drie) zelfgeschreven nummers komen opvoeren. We waren vrij vroeg, want er was alleen tijd voor de eerste 8 acts die zich opgaven. Gelukkig waren wij nummer 4 en mochten we twee van Roelof z’n zelfgeschreven liedjes spelen. Van tevoren dronken we nog even wat.

Wijn en bier

… en daarna waren we aan de beurt!

Singer Songwritersgilde

Donderdag was het tijd voor mijn goeie ouwe tuinbroek en mijn fijne, nieuwe trui van Pull & Bear.

Tuinbroek

Het zonnetje scheen zo mooi de woonkamer in. Ik werd er helemaal blij van.

Zon in de woonkamer

Jake sliep weer op z’n allerschattigst.

Slapende Jake

’s Avonds ging ik met mijn tante en zus de stad even in. De stad was super mooi versierd, alvast voor kerst.

Versierde stad

We aten bij saladebar Sem (in Amersfoort). Ik had een lekkere salade met buffelmozzarella, heel lekker!

Salade

Ze hadden een super leuke kaarsenvaas (hoe noem je zoiets?) waar mijn zus zich mooi achter verstopte.

Kaarsenvaas

Vrijdagochtend zat er een kat op onze auto en Jake kon de kat precies zien zitten. Hij bleef maar staren.

Jake kijkt naar buiten

Ik ging met mijn zus en met een lieve kennis van ons de stad in. We aten een broodje bij de Corazon in Amersfoort (<3).

Wil en Lauren

’s Avonds trof ik dit aan in de woonkamer. SMELT.

Jake op schoot bij Roelof

Zaterdag begon de dag heel mooi met een blauwe lucht.

Blauwe lucht

Jake speelde bij puppycursus met de andere hondjes en we kregen ‘m pikzwart mee naar huis.

Jake met modder

Roelof en ik dronken nog even wat in Soest, waar we die middag even moesten zijn.

Cappuccino

Roelof moest ook even op de foto. 

Roelof met koffie

Zondagochtend begon goed. Ik ging Jake borstelen. Normaal ziet hij dat als een spelletje en blijft hij maar naar de borstel happen, maar nu werd hij er helemaal zen van en ging hij er lekker bij liggen. Ahhh. 

Jake borstelen

Ik reed met mijn vader even naar Bussum, waar ik een fiets ging uitproberen die ik op Marktplaats had gezien. Ik blij, want de fiets was fijn en ik heb ‘m gekocht. Het is een hybride fiets, een soort kruising tussen een mountainbike en een racefiets, precies wat ik zocht. 

Fiets 

Ondanks het slechte weer ging ik met mijn vader, Roelof, Jake en Seb (de hond van mijn ouders) wandelen in de Soesterduinen. En ondanks de regen was dat tóch echt wel even lekker. 

Wandelen in de duinen

’s Avonds blogde ik wat, lekker met mijn joggingbroek en mijn Radiohead vest. Fijn hoor. 

Chillen in chilloutfit

Nog één dagje buiten de deur werken en dan ben ik vanaf dinsdag full-time thuis aan het werk als vertaler. Mijn fotoweken worden dan mogelijk nóg saaier en eentoniger, vol kopjes koffie, uitgebreide lunches, pyjama-outfits en noem-het-maar-op, maar ik ga er wat leuks van maken hoor. Geen paniek. Geniet van je week! 

6 comments

 1. Holy moly, ik wil dat echt een keer hoooooren; jullie samen muziek makend. Mag dat? Ja? Ah toeeee? Ik probeer nu net zulke schattige ogen op te zetten als Jake, hihihihihihihihihihi. Anyways, fijne fotoweek weer. En wat maken jullie mooie wandelingen met Jake. Dat lijkt me ook echt fijn aan het hebben van een hondje. En waarom sta jij altijd zo leuk op selfies? Kan je me dat leren? Fijne week deze week! O ja en IK BEN VRIJDAG JARIG. Dus, eet maar lekker een taartje op vrijdag. Dat mag van mij. Hahaha. Knuffels!

  1. Kom jij maar een keer mee naar een Singer Songwritersavond! LEUHEUK (doe je dan zelf ook een liedje? ah toe?). Ik geef trouwens selfiecursussen. Slechts €200 per half uur. Lijkt je dat wat? Nee hoor, geintje.

 2. Oooh wat leuk dat jullie meededen met het songwriters gilde daar! Zulke dingen wil ik ook vaker doen, misschien kom ik ook wel een keertje langs in Amersfoort!:)
  Sonja onlangs geplaatst…Een liedje: SoldierMy Profile

  1. Leuk! Het is echt heel gezellig in Amersfoort, klein café, maximum aantal singer songwriters (zodat er voor iedereen de tijd is om max. 3 liedjes op te voeren). Wij willen volgende keer weer meedoen! 🙂

 3. Winter? Ja.
  Maar moet m.i. aan twee (2) voorwaarden voldoen: een pak sneeuw van minimaal 112,5 cm en het moet goed vriezen 🙂

  1. Hahahahaha. Precies, jij snapt het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge