Fotoweek #29

Het is weer tijd voor een nieuwe fotoweek! Nummer 29 maar liefst, wat betekent dat ik volgende week alweer 30 weken lang mijn leven heb bijgehouden in foto’s. Best bijzonder eigenlijk, maar wel leuk om terug te lezen, zowel voor jullie als voor mezelf. Het is weer een fotoweek vol eten en puppygenot, dus kijk maar verder! 


Jake ontbijt altijd na ons, zodat hij leert dat hij altijd als laatste aan de beurt is en de laagste in de rang is. Als Roelof en ik ’s ochtends aan het ontbijten zijn heeft dit wel als resultaat dat hij ons  – gedurende ons hele ontbijt –  gaat zitten aanstaren in de hoop dat we zijn eten pakken. We houden vol!

Jake doet staar

Maandagavond aten we kikkererwtencurry met naanbrood. Het is een ontzettend makkelijk recept, maar het blijft één van m’n favorieten. We maakten extra veel, zodat we het dinsdag nog een keer konden eten.

Kikkererwtencurry

Dinsdag kreeg ik op mijn werk nog een cadeautje voor mijn verjaardag van twee super lieve collega’s. Heel mooi ingepakt, want daar zijn mijn collega’s ontzettend goed in. 

Cadeautje

In het pakje zat een Coffee Grinder die ik héél graag wilde hebben (dat wisten ze). Het is bedoeld om de koffie uit je espressomachine te gooien. Heel handig als je een espressomachine hebt.

Coffee Grinder

Woensdag ontbeet ik niet met mijn standaard havermout met sojamelk en aardbeien, want de aardbeien raken uit het seizoen en waren verschrikkelijk duur. Daarom nam ik iets anders: griekse yoghurt met banaan, druiven en cacaonibs. Super lekker!

Yoghurt

Als lunch at ik op mijn werk een wrap met gesneden groenten. Hier kan je me voor wakker maken (nee maar echt). 

Wraps

’s Avonds lakte ik mijn nagels in bed. Ik doe dat altijd in bed, omdat ik amper beweeg tijdens het slapen en dus heel makkelijk mijn nagels kan laten drogen tijdens het in-slaap-vallen. Dat is eigenlijk altijd goed gegaan (tot grote verbazing van Roelof, want die is inmiddels bekend met mijn grandioze onhandigheid), maar woensdagavond ging het mis en liet ik mijn nagellak (inclusief kwastje) op het dekbed vallen. Het was niet een enorm prachtig dekbedovertrek, maar toch. STOM!

Nagellak op dekbed

Donderdag begon ik de dag met een lekkere wandeling met Jake door het bos.

In het bos

En ohhhh wat is de herfst toch mooi. Dit soort kleuren kom je tegen. Géén filter, gewoon puur natuur.

Rood blaadje

Ik had voor mijn doen die dag heel groot haar. Even vastleggen voor het inzakt (dat gebeurde zo’n drie nanoseconden later helaas).

Selfie met groot haar

’s Middags kwam had ik mijn allereerste blogdate ooit met Stella van Mondetmoi. We lezen elkaars blog en ik vind Stella gewoon een leuk mens! Het was een súper gezellige middag en omdat we fabulous bloggers zijn, gingen we naar de Bagels & Beans. Ik nam de bagel met vegetarische kip en teriyakisaus. De vegetariër in mij komt soms nog een beetje naar boven. En natuurlijk confronteerde ik arme Stella met een plotselinge foto, maar gelukkig is Stella heel fotogeniek en vond ik het gewoon een leuke foto van haar!

Stella

Thuis ging Jake als een brave borst voor mij zitten. Ik greep mijn kans om een leuke foto van ‘m te maken, want Jake is nooit zo happig op foto’s van dichtbij (lees: hij eet m’n iPhone op).

Jake

Op vrijdag gaf ik bijles. Onderweg kwam ik een mevrouw tegen die een beetje oud was en niet zo goed vooruit kwam op de fiets. Een meneer die naast haar fietste duwde haar vooruit. Er is toch nog goedheid in deze wereld. Dit is werkelijk te schattig voor woorden, toch?!?!

Man en vrouw fiets

Ik stopte op de terugweg even bij de viskraam (met beslagen raampjes) om mijn hunk te verrassen met kibbeling.

Viskraam

Op zaterdag gingen Roelof en ik even naar de motorrijschool waar we les hebben gehad, want Roelof wilde ook een pak kopen. Het was nog een hele klus voor hem om handschoenen te vinden, dus de hele handschoenenverzameling werd overhoop gehaald.

Handschoenen kopen

Op zaterdagochtend haalde ik mijn jaarlijkse griepprik. Dit was mijn arm aan het einde van de dag. Het voelde alsof ik enorme spierpijn had.

Griepprik

En de bult werd alleen maar groter: 

Bult

’s Avonds gingen Roelof en ik uit eten. We hadden een 5-gangen diner, zó lekker. 

Uit eten

IMG_1245

Uit eten

Uit eten  

IMG_1249

Uit eten

 Op zondag ging ik met mijn broertje en met Jake naar de Soesterduinen.  

Just en Jake

Bij thuiskomst stortte Jake als een soort vliegtuigje neer waar hij de rest van de avond gelegen heeft. Na zo’n avontuur in de duinen is hij altijd volledig op. 

Jake

We hadden het kussen uit zijn bench gewassen. Toen we die weer in z’n bench legden, zette hij z’n slaapje voort in de bench. Ahhhh. 

Jake

Ik maakte een variant op Shepherd’s Pie. Het receptje komt binnenkort op de blog! 

Shepherd's Pie

Dat was ‘m weer! Ik wens je een mooie week! 

2 comments

  1. Oeeeiiii ik ben toch niet echt heel erg happy met die foto, hihi. Maar dankjewel voor het compliment <3 En wat fijn dat het uiteten gaan zaterdag leuk was! Ziet er allemaal heel lekker uit. Mmm. En wat een droppie is het toch, die Jake. Kan me voorstellen dat ie he-le-maal bekaf was na zo'n renavontuur! Liefs.
    Stella onlangs geplaatst…Glimlachmomentjes #26My Profile

  2. Wat een superschattige harige huisgenoot hebben jullie! Kat Chuck krijgt ook altijd pas na mijn ontbijt zijn eten, dat levert inderdaad ook indringende starende blikken op als ik mijn beschuitjes wegwerk ;P
    Sylvia onlangs geplaatst…Blogleesvoer #22My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge