Fotoweek #26

Nu ik dit typ (zondagavond) zit ik nog steeds te kuchen. Deze week begon kuchend en eindigt kuchend. Het was zelfs zo erg dat ik tijdens het weekend mijn stem helemaal kwijt was (wat erg handig was als ik Jake wilde roepen in het bos — – NOT). Anyway, het was qua gezondheid niet mijn beste week. Ik voelde me niet erg fit, maar desondanks heb ik het voor mijn doen heel goed uitgehouden allemaal. 


Maandag was ik weer enorm aan het kuchen. Zo irritant, ik krijg het griepvirus niet uit mijn lijf. Dankzij mijn chronische astma is de herfst altijd een rampseizoen voor mij. Weinig adem, eeuwig verkouden en een zere keel. Lang leve de strepsils. En zo overleefde ik mijn maandag.

Strepsils

’s Avonds had Roelof een leuke verrassing voor me. Normaal eten wij op vrijdagavond altijd zelfgemaakte pizza, maar afgelopen vrijdagavond ging ik naar een bruiloft en hadden we niet echt tijd om pizza te eten. Roelof maakte dus als verrassing de pizza op maandag. Ik kwam thuis en het huis rook zoooo lekker.

Pizza

Dinsdag was een saaie dag om foto’s te maken, want ik werkte de hele dag. Letterlijk de hele dag, van 10 tot 22 uur. Woensdag was ik daarom extra lief voor mezelf en haalde ik als lunch een salade bij SEM saladebar in Amersfoort. Het was een heerlijke salade met spinazie, geitenkaas, parmaham en aardbeien.

Salade

Toen ik woensdag naar huis fietste na mijn werk, raakte ik echt helemaal buiten adem. Doordat ik me nog steeds niet lekker voel heeft mijn conditie echt een dieptepunt bereikt, maar het buiten adem raken kwam vooral door een enorme hoestbui waar ik tijdens het fietsen in belandde. Eenmaal thuis duurde het een kwartier voor ik eindelijk van m’n hoestbui af was. Daarna voelde ik me echt brak.

Selfie brak

Gelukkig had ik een nieuwe, warme trui gekocht. Die deed ik lekker aan. Als je ziek bent, moet je je tenslotte warm aankleden enzo.

Trui

Donderdag werkte ik thuis. Fijn! Ik lunchte met een avocadotosti (dat lunch ik tegenwoordig ongeveer altijd als ik thuis werk).

Tosti

Selfie!

Selfie

En ik at een zelfgemaakte cacaotruffel die we nog hadden liggen. Gemaakt van dadels, kokosolie en cacaopoeder.

Cacaotruffel

Vrijdag had ik mijn motorexamen ohhelphelphelp. Gelukkig kwam alles goed en haalde ik ‘m met vlag en wimpel. En oja, dit was de regenbui tijdens mijn examen.

Buienradar

Aan het einde van de dag kreeg Jake een nieuw speeltje. Hij vond het helemaal fantastisch.

Jake speeltje

Zaterdagochtend moest Jake even mooi op de foto voor z’n moeder, want die was jarig. Ahhhh.

Jake zit

En het was zaterdag, dus we ontbeten natuurlijk met pancakes. 

Pancakes

De rest van de dag maakte ik bijna geen foto’s, want ik ging met een vriendin naar Sauna Drome in Putten. HEERLIJK. Ga erheen als je er nog nooit geweest bent, ik vond het écht een mooie sauna!

Sauna

Daarna was ik helemaal soezerig.

Na sauna

Op zondag aten Roelof en ik sushi als lunch. Roelof had zaterdagavond sushi voor me besteld, zodat er eten voor me zou klaarstaan als ik thuis zou komen na de sauna. Helaas kwam hij er ná het bestellen pas achter dat de openingstijden van de sushitent allang voorbij waren en dat hij dus voor sushi had betaald bij een restaurant dat allang gesloten was. Daarom bestelde hij maar iets anders voor me, in de veronderstelling dat de sushi niet meer zou komen. En wat denk je? Eerst kwam de maaltijd die hij als tweede besteld had, en vervolgens verscheen ook de sushi-bezorger. We hebben de sushi bewaard als lunch voor zondag. Heerlijk! 

Sushi

En dat was alweer het einde van deze fotoweek! Volgende week is een leuke week, want dan krijg ik mijn diploma, woeeeeee. Dan ben ik officieel vertaler. Maar goed, dat zie je volgende maandag wel. Fijne week!

One comment

  1. Wat balen dat je, je niet fit voelde! Hopelijk ben je weer een beetje opgeknapt. Je eet in elk geval wel vrij gezond 😀 . Een zelfgemaakte pizza, zo’n cacaotruffel en die sushi! En daarnaast heb je maar mooi je rijbewijs gehaald! Gefeliciteerd! Jake kijkt echt te snoezig op die foto trouwens 😉
    Tamarah onlangs geplaatst…Just another friday..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge