Fotoweek #23

Hallo lieve mensen, het is weer tijd voor een nieuwe fotoweek! Ik vond het zelf een vrij chaotische en drukke week en was blij toen het weekend was. Misschien kwam het doordat ik een dagje niet zo lekker was en doordat ik andere dagen werkte dan normaal. Hoe dan ook: het was een onrustige week. Minder fijn voor mij, maar leuk voor jullie, want zo valt er een hoop te zien! Kijk je mee? 

 

Maandag werd ik wakker met enorme buikpijn. Waarschijnlijk kwam het door het ongezonde eten dat we in het weekend hadden gegeten. Ik kreeg er helaas enorm veel last van. Ik sliep dus ook slecht, doordat ik zo’n buikpijn had en moest ’s ochtends écht even op gang komen (met koffie dus).

Cappuccino

’s Middags voelde ik me beter en ging ik met Jake even het bos in. Ik voelde me net Pippi Langkous met mijn rode panty en laarzen (maar op een positieve manier hoor, alleen maar liefde voor mijn roze panty en mijn laarzen).

Rode panty

Daarna reed ik naar Soest om Seb, de hond van mijn ouders, uit de kennel te halen waar hij dat weekend was geweest. Mijn ouders waren een weekendje naar Parijs geweest en zouden Seb pas op dinsdag ophalen, maar ik besloot dat ik hem ook wel op maandag kon ophalen, zodat Seb alvast thuis zou zijn als mijn ouders thuis zouden komen. Extra leuk!

Seb

’s Avonds zorgden Roelof en ik voor avondeten, zodat mijn ouders lekker konden neerploffen. We aten wraps met groente in kleine stukjes en Roelofs beroemde bonensaus (die is écht lekker).

Wraps

Dinsdagochtend was het buikpijnfeest weer terug. Ik kon alleen maar op bed liggen en hopen dat het snel over zou gaan. Heel ellendig.

Bed

Aan het einde van de dag voelde ik me gelukkig een stuk beter. Ik at een beetje makkelijk (lekker na die buikpijn, NOT) met een maaltijdsalade van de Albert Heijn, omdat ik ook weer bijles moest geven. De maaltijdsalade was overigens wel lekker! Ik had de couscous-falafelsalade, jummmmm.

Salade

Woensdag werkte ik bij Cook@Home. Mijn collega nam chocoladepepernoten mee. Ik nam er eentje (ja, eentje!) en daarna stopte ik direct, want ik wilde niet opnieuw buikpijn krijgen en een beetje verstandig zijn.

Pepernoten

Woensdagavond was de avond van mijn leven. Ik ging naar het concert van Sufjan Stevens. Dit heeft misschien even wat uitleg nodig: Sufjan Stevens is een artiest die ik tien jaar geleden ontdekte dankzij mijn vader, die een liedje van hem liet horen. Sindsdien ben ik smoorverliefd op de muziek van Sufjan Stevens en wacht ik tot hij naar Nederland komt. Helaas is hij in de afgelopen 10 jaar amper naar Nederland geweest en áls hij kwam, was het in combinatie met een klassiek concert en was hij slechts onderdeel van een ander concert. Gelukkig bracht hij dit jaar een (FANTASTISCHE!!!) nieuwe CD uit en kwam hij naar Nederland, naar Carré in Amsterdam — de perfecte locatie voor zo’n bijzonder concert. Het concert was binnen anderhalf uur volledig uitverkocht, maar ik had tickets en ohhhhhhhh het was fantastisch. Echt waar. Magisch.

Concert

Donderdagochtend ging ik – nog helemaal in de concert-waas – weer naar mijn werk, want ik moest een keertje op donderdag werken. Ik trakteerde mezelf op een lunch bij de Albert Heijn, wederom de biologische kaas-pompoenbroodjes (die zijn zo lekker).

Broodjes

’s Avonds stond er opeens nog een fles wijn open (altijd een leuke verrassing), dus die dronken we leeg (zo gaat dat hier).

Wijn

En ik knuffelde uiteraard met Jake.

Knuffelen met Jake

Vrijdag maakte ik voor mijn werk een taart. Ik mocht de keukenmachine van SMEG mee naar huis nemen om die uit te testen. Echt leuk!

Taart bakken

Toen ik daarna ging wandelen met Jake kwam ik overal paddenstoelen tegen. Mijn favoriete seizoen is weer begonnen!

Paddenstoel

En toen de hunk thuiskwam verraste hij me met het allerlekkerste van de hele wereld: kibbeling. Dat vind ik echt zoohooooo lekker.

Kibbeling

Zaterdag kwamen Roelof z’n oom en tante op bezoek. Ze namen hun labrador mee. Jake vond het wel een beetje gek, een hond in zijn eigen territorium. De labrador daarentegen vloog het huis door alsof het zijn eigen plek was en uiteindelijk speelden ze gezellig met elkaar. Zo schattig, echt duo penotti!

Duo penotti

’s Avonds dronken Roelof en ik prosecco in bed. Heerlijk.

Prosecco

Zondag had ik een relaxed dagje. Ik sliep uit (Jake ook, Roelof niet) en Roelof en ik maakten het huis schoon (dat was wel nodig, want dat was al 2 weken niet gedaan en het leek wel een zandbak). Daarna gingen we naar de bosvijver in Amersfoort, waar het een soort hondenwalhalla is. Jake vond het heerlijk om lekker te spelen met andere honden.

Jake bij de bosvijver

Ik maakte ’s middags nog een sapje met sinaasappels en spinazie.

Sapje

We lunchten met left-overs van zaterdagavond: pastasalade met home-made basilicumolie (en een shitload aan Italiaanse kaas). Lekkerrrrrrrr. 

Salade

En ik kleurde in mijn kleurboek. Zo ontspannend vind ik dat.

Kleurboek

Toen ik ’s middags ging wandelen met Jake kwam ik deze mooie boomstronk met paddenstoelen tegen. Super mooi. 

Boomstronk

ENNNN dat was mijn weekje weer. Het is weer maandag (boeee), dus ik ben weer moed aan het verzamelen voor een nieuwe week. Veel plezier deze week en tot bij de volgende fotoweek! 

5 comments

 1. Leuk overzichtje zeg! En vervelend van die buikpijn knap dat je dan die chocolade pepernoten hebt kunnen weerstaan maar wel verstandig 😉 .
  Tamarah onlangs geplaatst…Oriënteren naar een nieuwe cameraMy Profile

  1. Ja, ik vond het ook wel knap van mezelf dat ik ze heb kunnen weerstaan 😉

 2. Ohhhh m’n buikje gaat spontaan knorren van die kibbeling. Ik kan daar soms ZO’N trek in hebben. Mmm. Wat is Seb een schatje trouwens! En Jake! En zijn nieuwe labradorvriendje. Ik zou ook zo graag lekker een hond uitlaten in het bos. En dan ook laarzen aantrekken. Hoort er toch wel een beetje bij vind ik. Fijn dat je je maar een dagje echt niet lekker hebt gevoeld. Hoop dat deze week wat rustiger voor je is! Veel liefs (en een knuffel voor Jake!).
  Stella onlangs geplaatst…Glimlachmomentjes #20My Profile

  1. Deze week wordt gelukkiger wat rustiger, want ik heb veel minder gepland (woeiiiiii fijn!). En jaaaa wat zijn ze allemaal lief, he? Ik zou wel tien honden willen (inclusief enorme boerderij waar ze allemaal de hele dag buiten kunnen lopen). Ooit op een dag…….

 3. Aawww duo penotti! <3 Paddenstoelen zijn zeker mooi!
  Inge onlangs geplaatst…#InspirerendGeluk – 10 woorden, 10 foto’sMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge