Fotoweek #21

Tijd voor een nieuwe fotoweek! De “interessante” foto’s beginnen pas een beetje vanaf donderdag, omdat ik op maandag, dinsdag en woensdag op kantoor werk en dus niet zoveel spannends meemaak dat leuk is voor op de foto’s (behalve mijn eten dan). Ik heb best een lekkere week achter de rug. Ik heb veel geknuffeld met een zekere puppy, heb lekker gegeten en deed leuke dingen. Kijk je mee? 

Maandag begon ik mijn week goed met mijn vaste ontbijtje: havermout met sojamelk en aardbeien.

Havermout met aardbeien

Op mijn werk verwende ik mezelf met twee kaas-pompoenbroodjes van de Albert Heijn. Omdat ik een obsessie heb voor oude kaas, belegde ik de broodjes met oude kaas.

Kaas-pompoenbroodjes

Op mijn werk ben ik hard bezig met het meehelpen aan de webshop. Het is veel werk achter de computer, maar aangezien ik toch al vastgeplakt zit aan mijn laptop, is dat eigenlijk best wel prima.

Computer

Op donderdag moest ik heel vroeg mijn bed uit om naar de kaakchirurg te gaan. Ik was twee weken geleden ook al naar de kaakchirurg geweest, omdat ik een spalkje moest laten aanmeten (want ik klem mijn kiezen ’s nachts dus heel erg op elkaar). Donderdag moest ik het spalkje passen, maar ik was een beetje te laat. Oeps. Gelukkig heb ik nu een hondje en die kan ik altijd de schuld geven. Bij de kaakchirurg was ik bijna de enige, dus gelukkig was ik alsnog snel aan de beurt.

Kaakchirurg

Thuis besloten de hunk en ik om Jake een grotere bench te geven. Over het algemeen wordt het aanbevolen om een pup niet een al te grote bench te geven, omdat ze graag op kleine, beschutte plekjes gaan liggen én omdat ze in een kleine bench niet gaan plassen en poepen, want dan moeten ze er zelf in gaan liggen. Z’n eerdere kleine bench was een succes (hij heeft er nooit in geplast of gepoept), maar hij groeide er nu al uit. Tijd voor een grotere! Dat vond hij super interessant.

Jake in bench

 

’s Middags bakte ik een eitje voor mezelf. De bovenkant werd niet goed gaar (mijn goeie oude koekenpan moest ik laatst weggooien, dus ik ben nog steeds aan het uitvinden hoe snel mijn eitjes goed worden in de andere koekenpan), dus ik moest ‘m omdraaien.

Eitje

’s Avonds aten de hunk en ik één van onze favoriete salades. Die is altijd goed.

Salade

Salade

Voor ’s avonds maakte ik deze rauwe cacaotruffels. Lekker snacken tijdens het kijken van Expeditie Robinson (ohhh wat fijn dat dat weer begonnen is, héérlijk programma!).

Cacaotruffels

Jake komt altijd bij je liggen als je op de grond gaat zitten. Ik vond dit zo’n schattig plaatje. 

Roelof en Jake

 

Vrijdagochtend moesten de hunk en ik om 8.00 (!!!!) uur motorrijden. Ik vond dat veel te vroeg, maar toen ik eenmaal op de motor zat vond ik het natuurlijk hartstikke leuk. Dit is trouwens de motor waarop ik altijd les.

Motor

’s Middags dook ik met Jake het bos in. Dit bos ligt op 100 meter afstand van ons huis. Echt een luxe.

Bos

En als lunch maakte ik een tosti met avocado en geitenkaas. Héél lekker. Bij gebrek aan een tosti-ijzer maken wij onze tosti’s altijd in de pan en dat werkt eigenlijk prima.

Keuken

De gingen de hunk en ik gingen ook nog even naar de kringloop. Het was een beetje vol in de auto toen we teruggingen met onze drie nieuwe stoelen.

IMG_0673

Stoelen

Roelof haalde ’s middags nog bloemen voor me. Ik HOU van zonnebloemen. Zo mooi. 

Zonnebloemen

 

’s Middags haalde ik dit super vette kastje op bij vrienden van ons. We mogen ‘m zomaar, gewoon gratis en voor niets hebben. We zijn er heel blij mee!

Kastje

En toen was het alweer zaterdag. Ik maakte hele lekkere broodjes. 

Hamburger

En Roelof werd er heel gelukkig van (ohhh het is zo fijn om gewoon ‘Roelof’ te kunnen typen).

Roelof

’s Avonds gingen we nog even wat drinken in de stad. Toen we terugkwamen wilde Jake duidelijk aandacht, want hij legde steeds z’n koppie op de bank. CUTE.

Jake

Zondag gingen we even naar het Lek, waar een strandje is waar honden vrij mogen lopen. Jake vond het fantastisch. Vooral het graven! 

IMG_0701

Jake op het strandje

Dat was ‘m weer voor deze week! Tot volgende week! 

One comment

  1. Ohhh smelt smelt smelt, wat is Jake een schatje. Ik geloof dat ik NU een puppy ga kopen. Doeiii. Nee, grapje. Maar ik zou het wel heel graag willen. En verdorie, doe mij ook zo’n man. Neemt gewoon zonnebloemen voor je mee! Halleluja! En bij het zien van die zelfgebakken broodjes, gaat het hier spontaan naar brood ruiken. Of dat is een illusie. Helaas. It is. Ik wil ook lekker zelf broodjes bakken, maar ik verpruts het so-wie-so. Bakken en Stella gaan zo niet samen. Vind ik stom. Maaaaar, misschien dat ik het TOCH eens ga proberen. En glutenvrij voor een keer kan ook vast geen kwaad (: Ik doe al vega deze week, dus glutenvrij kan het thema van volgende week zijn? O ja, en die tosti met avocado en geitenkaas.. MMMM. Is warme avocado lekker? Ben benieuwd. Liefs, en fijne week deze week!
    Stella onlangs geplaatst…Wat ik jullie dus wilde vertellenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge