Fotoweek #20

Ik heb een drukke week gehad en ik heb ontzettend veel gedaan! Deze fotoweek barst dan ook ongeveer uit z’n voegen vanwege de vele foto’s. Waarschuwing: het zijn veel foto’s van kleine Jake, maar troost je: ooit wordt hij groot en dan zijn de foto’s minder fluffy (en worden het er dus ook minder, heus waar). Maar voor nu: een fotoweek met veel puppyfoto’s. Enjoy!


Maandag moest ik werken en daarna gingen de hunk, Jake en ik een stuk wandelen in het bos. Het was een beetje regenachtig, maar omdat ik EINDELIJK goeie laarzen heb gevonden, maakt dat nu niets meer uit en kan ik lekker door de blubber stampen.

Regenlaarzen

Daarna maakte ik nog wat foto’s voor mijn werk. Ik mag soms producten mee naar huis nemen om ze thuis te “testen” en mooi op de foto te zetten. Super leuk om te doen én super lekker om het eindresultaat (versgeperste sinaasappelsap) uiteindelijk op te drinken.

Sinaasappelsap in jar

Dinsdag werkte ik weer. Ik was heel druk met het opruimen van het magazijn en tussendoor maakte mijn collega deze heerlijke latte.

Latte

Dinsdag was ook de dag dat mijn vader jarig was! Hij vierde het woensdagavond. Omdat hij vijftig werd hadden we vijftig cadeautjes verzameld en die in een grote mand gedaan. Er zaten “serieuze” cadeaus tussen, zoals CD’s die hij graag wilde hebben en een super mooie LP-speler (mijn idee, whoeaa), maar ook een vergrootglas, omdat je bij 50 toch wel een oude man wordt (hou van je, pap).

Cadeautjes

Donderdag is mijn thuiswerkdag. Lekker met koffie aan de slag. De hunk strooit altijd cacaopoeder over mijn cappuccino heen, zo lief.

Cappuccino

’s Middags ging ik het bos in met Jake. Hij vond het heerlijk om lekker los te lopen.

Jake

En ik vond het ook heerlijk om lekker even in het bos te zijn!

Lisse in het bos

Eenmaal thuis ging ik mijn lunch klaarmaken en sneed ik voor de tweede keer deze week in mijn duim. Nu is het topje van mijn duim echt verdwenen. Het bloedde behoorlijk en ik was alleen thuis met Jake. Ik ben maar even op bed gaan zitten en heb er flink wat pleisters overheen geplakt.

Duim

’s Avonds maakte ik deze lekkere smoothie. De hunk vond ‘m niet zo lekker (hij houdt niet zo van framboos… ja… HOE DAN?!), dus ik mocht extra veel.

Smoothie

Vrijdag regende het de hele dag. ’s Ochtends moesten de hunk en ik motorrijden en ik was bang dat we helemaal nat zouden regenen, maar we reden tussen de buitjes door en we bleven bijna helemaal droog. Ik ging in m’n nieuwe motorbroek!

Motorbroek

Zaterdag ontbeten we voor het eerst sinds weken weer eens met pancakes. Dat deden we in ons oude huisje elke zaterdag, maar in ons nieuwe huisje is er steeds van alles te doen waardoor we steeds snel-snel-snel ontbijten op zaterdag. Zonde, want onze pancakes zijn zó lekker. 

Pancakes

Zaterdag gingen we naar puppycursus en daarna kwamen we alledrie moe thuis. Ik maakte dit lekkere drankje om even bij te komen.

Water met smaakje

En Jake sliep even bij op de deurmat (zijn nieuwe favoriete plek). 

Jake deurmat

’s Middags gingen we nog even het bos in met Jake en het hondje van mijn ouders. Mijn ouders hebben een pup van 5 maanden. Zijn lijf is dat van een (bijna) volwassen hond, maar zijn gedrag is dat van een hyper enthousiaste pup. Jake bijt goed van zich af, maar kan nog niet echt op tegen zo’n wilde hond. 

Jake en Seb

Zondagochtend ontbeten we met scrambled eggs en een tosti. Jum! 

Ontbijtje zondag

Aan het einde van de dag deed ik weer eens een workout. Jake vond het maar vreemd om me zo te zien rondspringen, ik hoop dat hij er aan went. 

Workout

Dat was de fotoweek voor deze week weer! Tot volgende week! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge