Fotoweek #18

Jep, ik weet het, mijn fotoweek is een dag te laat. Ik ben druk. Verschrikkelijk. Door die scriptie ben ik in een paar weken tijd opeens 5 jaar ouder geworden. Zo voelt het. Maar hé, ik krijg er straks een beregoed gevoel voor terug, want dan heb ik mijn studie officieel helemaal afgerond. Ik had nooit gedacht dat dat me zou lukken (eerlijk niet). Ondanks al het scriptieleed (mijn excuus voor het zelfmedelijden) was het best een prima weekje, te beginnen met een extra dagje vrij dankzij Pasen. Kijk je mee? 

Maandag was het tweede paasdag en de hunk en ik hadden een Hobbitmarathon gepland. Ondanks het feit dat ik altijd een beetje wiebelig word van een dag op de bank, was het toch best wel fijn (we zijn tussendoor wel even een wandelingetje gaan maken 🙂 ). 

The Hobbit kijken

’s Avonds haalden we chinees voor twee personen. Ik ben nog steeds verbaasd over de hoeveelheid voedsel die we kregen. NIET normaal.

Chinees

Dinsdag haalde de hunk z’n certificaat tweedegraads docent! Yes! Om het te vieren gingen we ’s avonds uit eten bij een ontzettend goeie Argentijn in Amersfoort (el Ternero). Echt een aanrader, zelfs ik als ex-vegetariër kon intens genieten van het lekkere vlees.

Argentijn

Woensdag was een fietsdagje. Ik fietste naar Soest voor de fysio, daarna fietste ik weer naar Amersfoort om mijn laptop te halen, fietste ik weer terug naar Soest, at daar bij mijn ouders en fietste ’s avonds weer terug naar Amersfoort. Een mens moet in beweging blijven, zullen we maar zeggen. Tussendoor ging ik even lunchen met m’n moeder die toevallig even thuis was. We aten een gezonde mugcake met kwark en vers fruit. Jummmm.

Mug cake als lunch

Donderdag ging ik heerlijk met een vriendinnetje naar de Soesterduinen. Fijn om haar weer even te spreken! We gingen picknicken met dit uitzicht, écht fijn.

Soesterduinen

Het weekend was eigenlijk rustig en ik vergat dan ook volledig om foto’s te maken. Ik deed wel allemaal leuke dingen hoor, zoals een burger eten bij Lekker Burgerlijk in Amersfoort, wijnproeven bij een wijnproeverij en naar de bioscoop gaan waar we Insurgent hebben gekeken (ik vond ‘m cool, de hunk vond ‘m saai). 
Maandag was iets spannender, want ik moest naar de tandarts (dat was dan ook het enige spannende aan die dag hoor). In de wachtkamer bij de tandarts staat dit hobbelpaardje waar ik als mini-Lisse heel vaak op heb gezeten. Fijn om na al die jaren nog steeds bij dezelfde tandarts te zitten. Zo’n fijne man! 

Paardje

Op de terugweg van de tandarts fietste ik lekker door de polder terug. Overal in de weilanden lagen schaapjes te genieten van het zonnetje. Zó lief! 

Schaapje

En dat was ‘m alweer, mijn fotoweek. Ik hoop dat je het weer leuk vond! Volgende week komt mijn fotoweek ook een dagje later online (op dinsdag), want ik ben tot en met maandag een weekendje weg. En niet zomaar een weekendje… ik ga naar het 24Kitchen weekend! Vol kookworkshops en andere leuke dingen. Woeeee! Ik zal dus volgende week hele leuke foto’s plaatsen, gok ik! Tot dan! 

One comment

  1. Leuk en vrolijk geschreven, gelardeerd met foto’s… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge