Fotoweek #16

Ik vond het een beetje een saaie week. Ik heb voornamelijk heel veel gestudeerd en gewerkt. Vandaar dat de foto’s uit deze fotoweek voornamelijk van eten zijn, want dat zijn dan de lichtpuntjes op de dag, zullen we maar zeggen. Ik kijk zó uit naar het afgestudeerd zijn, dan wordt mijn leven een stuk interessanter en hoef ik mijn laptop geen 10 uur per dag meer aan te raken (gaap). 

Maandag was mijn ik-ga-heel-hard-studeren dag en dat lukte nog ook! Hoera! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik ongelooflijk suf word van zo’n dag achter m’n laptop. Gaaaaaap. Daarom ging ik aan het einde van de dag nog even een rondje van 24 kilometer fietsen en dat was heel erg fijn. Onderweg kwam ik zomaar twee hertjes tegen die héél dichtbij mij stil bleven staan. Zo lief. Helaas schrokken ze toen ik een foto van ze wilde maken, dus ik maakte maar gewoon een foto van het mooie natuurgebied waar ik doorheen fietste.

Natuurgebied De Treek is zó mooi!
Natuurgebied De Treek is zó mooi!

Een tijdje geleden verfde ik mijn haar weer wat donkerder. Het was eigenlijk donkerbruin bedoeld, maar het werd een beetje rood. Stiekem vind ik het best leuk.

Rood haar

Maandagavond aten we home-made groentesoep. Ik had nog nooit groentesoep gemaakt en dat was eigenlijk best lekker!

Groentesoep

Dinsdag was wéér een studeer/werkdag. Ik maakte een lekkere soja latte voor mezelf, jum.

Soja Latte

En zo zag mijn week er voornamelijk uit: heel veel kopjes koffie met sojamelk. 

Soja latte

Donderdagavond maakte de hunk een aspergesoepje. We gebruikten het soeppakket van de Albert Heijn, waar we normaal gesproken ontzettend enthousiast over zijn. Ik weet niet wáár het misging, maar de soep smaakte naar slootwater. Blegh.

Aspergesoep

Zaterdag gingen we lekker lunchen bij de Bagels & Beans! Ik nam de Chicks Love Food bagel met zoete aardappel. Jummm! Ik ben stiekem ook een grote fan van de kleine mochachocolaatjes die je op de foto ziet. Ik snoep altijd het hele bakje leeg (en dan zetten ze gewoon een nieuwe neer). 

Bagels & Beans

’s Middags gingen we naar ons favoriete platenzaakje in Amersfoort, waar de band My Baby kwam optreden. Het was een steengoed concertje. Vooral de intieme sfeer in zo’n platenzaak is heel erg vet.

Concerten

Zaterdagavond aten we bij mijn ouders. Mijn moeder had zichzelf overtroffen met het toetje. Mooi toch? 

Toetje

Zondag leerden de hunk en ik voornamelijk voor onze motortheorie (die we donderdag hopen te halen). Volgende week lezen jullie of het gelukt is! En dan hoop ik ook iets meer foto’s te maken van alles wat geen eten is (mijn fotoweek verandert langzaam maar zeker in een eetdagboek, hehe). Tot volgende week! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge