Fotoweek #15

Goedemorgen! Mijn blogje is iets later online dan normaal, maar niet getreurd. Ik heb weer een hele week vol foto’s voor jullie klaargezet. Kijk je mee? 

Maandagavond gingen de hunk en ik naar vrienden in Zwolle. Ik heb een jaar in Zwolle gewoond als beginnend mini-studentje en vond het toen allemaal maar stom, maar als ik nu door Zwolle loop realiseer ik me dat het eigenlijk best een mooie stad is. Zonde dat ik er toen niet meer van heb genoten!

Zwolle

Woensdagochtend moest ik voor het eerst naar de fysio die mijn nek hopelijk wat soepeler gaat maken, waarmee ze misschien ook de hoofdpijnklachten kan verminderen. Ik ging op de fiets en het was echt verschrikkelijk mistig!

Polder

’s Avonds bakte ik een heel mooi koffietaartje, want ik hoorde dat ik aan de slag mag in een koffiezaakje! YES! Bij leuk nieuws hoort taart! Jullie hebben dit taartje natuurlijk allang gezien op mijn blog, maar hier nog even een extra fotootje. Ik vond ‘m zo leuk! 

Koffiecake

Vrijdagochtend dronk ik koffie met een lief vriendinnetje die ik al veel te lang niet gezien had. Het was onwijs gezellig. We namen allebei een marochino (= cappuccino met een blok pure chocolade op de bodem) en deelden een flink stuk appeltaart.

Koffie

Ik lunchte ’s middags lekker met een quinoasalade. Zo makkelijk en lekker gezond. 

Quinoasalade

In onze slaapkamer hangt een hele leuke lamp. Toen we ‘m kochten twijfelde ik nog of hij niet te groot was voor onze slaapkamer, maar de hunk wist héél zeker dat de lamp écht prima was qua grootte. Drie keer raden wie er nu steeds jammert dat de lamp veel te groot is. Juist ja, de hunk! En afgelopen vrijdagavond maakte hij gewoon een stukje lamp kapot. Huilen hoor.

Lamp

Vrijdagavond had de hunk lekker knoflookspaghetti gemaakt. Op de een of andere manier kookt hij altijd als we iets Italiaans eten. Ik klaag niet. Hij had héérlijk gekookt. 

Spaghetti

Zaterdagavond gingen we langs bij onze oom en tante. Ze wonen vlakbij het strand, dus we besloten om eerst nog even langs het strand te gaan. Door de zonsverduistering was er enorme vloed. Je ziet het op de foto niet zo goed, maar de golven waren gigantisch groot en woest. Super mooi. 

Strand

We dronken nog even een kopje koffie in een héél leuk strandtentje. 

Strandtent

De hunk maakte een foto van mij en toen ik ‘m terugzag was ik zo verbaasd om mezelf terug te zien. Ik vind namelijk dat ik op deze foto enorm op mijn moeder lijk. Dat is overigens helemaal niet erg, want ik vind dat ik een prachtige moeder heb, maar wel grappig om jezelf opeens zo terug te zien. 

Koffie

Zondag maakten de hunk en ik een wandeling door de mooiste stad ter wereld (= Amersfoort). Het zonnetje scheen en dan ziet de stadsmuur er altijd zo mooi uit. 

Stadsmuur Amersfoort

’s Avonds hadden we een heerlijk luie avond met wijn en filmpjes. Ik wilde de Voice Kids terugkijken op onze tv, maar de tv moest steeds een eeuwigheid laden. Dat ging op de laptop een stuk sneller, dus maakten we onze eigen home cinema. Ging prima.

Laptop

En toen was het alweer maandag. Het is inmiddels ook al maandag nu ik dit typ, want ik was gisteravond helemaal vergeten om mijn fotoweekje af te maken en dus ging vanmorgen per ongeluk mijn conceptversie van deze blog online (zonder foto’s en zonder correcte tekst). Ach, kan gebeuren. Ik wens jullie een fijne, zonnige week toe! Tot volgende week! 

One comment

  1. Heerlijke fotos! Die salade ziet er erg lekker uit.
    Anouk onlangs geplaatst…Thank God it’s MondayMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge