Fotoweek #13

Ennnnnn alweer een weekje voorbij. Het was een week vol hoofdpijn, maar toch ook vol leuke dingen. Ik gaf mijn haar een nieuwe kleur, we gingen motorrijden en we hadden veel afspraken. Kijk je mee? 

Maandag kreeg ik opeens weer de kriebels: ik wilde mijn haar verven. Ik dacht dat ik een donkerbruine haarverf had gekocht, maar de verf pakte toch iets roder uit dan ik had gedacht. Ach, ook prima. Ik ben er blij mee.

Op deze foto zie je dan weer niet dat mijn haar rood-achtig is, maar dat is het dus wel.
Op deze foto zie je dan weer niet dat mijn haar rood-achtig is, maar dat is het dus wel.

Dinsdag studeerde ik de hele dag op de VU. Ik had hoofdpijn en hoofdpijn en hoofdpijn, maar kreeg wel af wat ik af moest hebben, dus ik was trots op mezelf. Het was op de werkplek waar ik zat alleen zó koud dat mijn nagels er helemaal blauw van werden. Op de foto zie je het niet zo heel goed, maar mán. Was dus echt koud!

Nagels

’s Avonds gingen we bij mijn zwager en schoonzusje eten. Mijn schoonzusje kan ontzettend goed koken en had lekkere hummus- en guacamoledip gemaakt (en ook nog tomatensoep, filodeegpakketjes met kikkererwten en feta én peanut-butter-jellybrownies als toetje OMNOMNOM). Het zag er allemaal zo lekker en mooi uit!

Avondeten

Woensdagavond gingen mijn moeder en ik een baristacursus volgen. We waren er om 19.00 uur en het pandje waar het was zag er hartstikke verlaten uit. We waren even bang dat we verkeerd zaten, maar we bleken uiteindelijk gewoon een half uur te vroeg te zijn. De cursus was super interessant! Een goeie balans tussen theorie en praktijk. Ik heb veel geleerd over koffie, verschillende smaken én over het maken van koffie met een echte espressomachine. Zo leuk! Deze koffie maakte ik zelf!

I MADE THIS
I MADE THIS

Donderdag vond ik een spannende dag. Omdat ik al weken last heb van hoofdpijn (dat is jullie vast niet ontgaan) moest ik naar het ziekenhuis voor een foto van mijn hoofd. Over het algemeen ben ik positief ingesteld, maar op zo’n moment raak ik toch wel een beetje in paniek. Ik krijg na het weekend de uitslag, ik ben heel benieuwd… Gelukkig was de rest van de dag wél leuk. We gingen ’s avonds met vrienden naar een boeklezing van het boek “Ik zal verborgen zijn”. De schrijfster van het boek is een vriendin van een vriendin van ons (volg je ’t nog?). De dresscode was ‘een masker’. Ik vond vooral die van de hunk heel charmant.

Met masker mocht ik wél een foto van de hunk op m'n blog zetten. Knap is 'ie, hè?!
Met masker mocht ik wél een foto van de hunk op m’n blog zetten. Knap is ‘ie, hè?!

Vrijdag had ik ’s ochtends een afspraak in Amsterdam, maar – je raadt het al – door de hoofdpijn moest ik de afspraak afzeggen. Ik bleef tot 13.00 slapen en toen maakte de hunk me wakker (er stonden inmiddels al 2 uur een broodje en een kopje thee op me te wachten naast m’n bed, held is het toch). ’s Middags ging het weer wat beter en gaf ik bijles. ’s Avonds was onze standaard op-de-bank-hang-avond. Verdiend vond ik! Met slobberwijn!

Wijntje

Zaterdag gingen de hunk en ik motorrijden en ooooohhhh wat was dat vet! We gingen een uur lang gewoon op de openbare weg rijden en MAN MAN MAN. Ik raak overenthousiast als ik met mensen over motorrijden praat, maar het is gewoon zó vet. ZO VET. ’s Middags gingen we even de stad in en scoorde ik voor 5 euro deze toffe bekers. Fotogeniek voor op m’n blog.

Bekers

 Van zaterdag op zondag kwam het awesome broertje van de hunk bij ons logeren. Omdat hij zaterdagavond pas om half negen bij ons was en wij op hem wachtten met het eten besloten de hunk even “iets kleins” te gaan borrelen in de stad. Dat pakte iets enthousiaster uit dan de bedoeling was, maar wel lekker hoor. Op een terrasje zelfs, want het was nog lekker weer ook! 

Borrel

Mijn zwager houdt net zoveel van muziek maken als de hunk en ik, dus we hebben het hele weekend heerlijk muziek gemaakt. Ik had – eindelijk – wat minder hoofdpijn, dus ik kon er écht van genieten. Zondag gingen we lekker lunchen bij de Corazon. Ik nam een Arabische broodschotel: Iraans brood met verschillende dips. Het was wel écht teveel, maar het was heel erg lekker! 

Brooddip

Het was een drukke week, maar dat was wel prettig als afleiding voor mijn hoofdpijn. Volgende week weer een verslag van mijn week en dan hopelijk zónder hoofdpijn (ik blijf er elke week op hopen). Fijne week allemaal! 

6 comments

 1. Hopen dat de uitslag van je onderzoek goed uitpakt! En wat tof dat je je haren geverfd hebt, ook met die rode gloed ziet het er super mooi uit <3
  Maaike onlangs geplaatst…Weekly Journal #34: Tickets voor Lowlands, de eerste zonnestralen & filmavondjeMy Profile

  1. Ik heb de uitslag binnen! Er was niks geks te zien 🙂 phewww!
   En dankjewel! Ik ben er ook blij mee!

 2. Wat een heerlijk eten allemaal 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…Sunday’s Finest #10: Vrouwenpower! + wie bewonder jij?My Profile

  1. Ik eet veel teveel lekkere dingen haha!

 3. Wat een fijn blogje! Die bekers zijn tof!
  Dina onlangs geplaatst…Me time vs. Me time 2.0My Profile

  1. Thanks! En jaaaaaaa he! Smoothies drinken wordt opeens een hele intense ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge