Fotoweek #12

Je zult het bijna niet geloven, maar mijn week is weer in één woord samen te vatten: hoofdpijn. Het begint een beetje saai te worden, hè? En strontvervelend, want hoofdpijn is niet leuk. Het begin van de week werd weer voornamelijk bepaald door de pijn en gelukkig kreeg ik aan het einde van de week een antibioticakuur, omdat ik waarschijnlijk een bijholteontsteking heb. Gelukkig waren er ook leuke dingen in mijn hoofdpijnweek. Ik heb trouwens bijna alleen maar foodfoto’s gemaakt, oeps. Nou ja, als je mijn blog vaker leest zul je dat vast niet erg vinden 🙂 

Maandag was leuk, want de hunk en ik hadden weer motorrijles! Ik was beretrots op mezelf, want ik mocht al helemaal zelf op de openbare weg rijden (les 2)!! Ik heb er volgens mij de hele dag nog door gestuiterd, maar het was gewoon écht héééél vet. ’s Avonds maakte ik een lekkere salade voor de hunk en mijzelf en gingen we spontaan naar de bioscoop. Hoofdpijn alom, maar het was wel een vette film (The Imitation Game).

Lekkere salade als avondeten.
Lekkere salade als avondeten.

Dinsdag stond ik vroeg op terwijl de hunk nog lag te slapen, want ik had college. Ik ontbeet met een lekker kommetje havermout en een kop thee.

Lekker ontbijten en blogjes lezen.
Lekker ontbijten en blogjes lezen.

Woensdag was niet leuk. Ik werd de hele dag geplaagd door de hoofdpijn. De hunk maakte ’s avonds een lekker vers tomatensoepje en daar genoot ik gelukkig wel van. ’s Avonds zouden we gaan bowlen met vrienden, maar de hunk is alleen gegaan en ik ben in bed gedoken.

Home-made tomatensoep van de hunk. Lekkerrrrr!
Home-made tomatensoep van de hunk. Lekkerrrrr!

Gelukkig kreeg ik de volgende dag – na een bezoekje aan de dokter – een antibioticakuur. De dokter vond dat ik er bijzonder beroerd uitzag (joe!) en concludeerde dat ik waarschijnlijk een bijholteontsteking heb. Lekker dan. Ik was wel blij met het kuurtje, want ik voel me al zo lang niet lekker. Ik hoop dat het helpt, want ik ben klaarrrrrrrr met die koppijn.

Antibioticakuur

Vrijdag gingen de hunk en ik naar Limburg voor een weekendje weg! Voor ons trouwen kregen we van mijn ouders als cadeau een weekendje weg op hun kosten. We mochten de auto van m’n ouders meenemen (chill!) en reden naar een klein dorpje tussen Maastricht en Valkenburg. Op de heenweg waren we een eeuw (oké, het VOELDE als een eeuw) op zoek naar een wegrestaurantje om even iets te drinken. Er zit echt bijna niks tussen Eindhoven en Maastricht, ongelooflijk. Gelukkig vonden we een restaurantje (waar we ongeveer de enigen waren). Ik nam een lekkere warme chocolademelk.

Warme choco

Op zaterdag gingen we lekker Maastricht in. Ik slaagde voor schoenen, de hunk zocht (tevergeefs) naar schoenen en ik voelde me gelukkig iets beter dankzij de royale hoeveelheid pijnstillers. Omdat we in Limburg waren vond de hunk dat we een stukje vlaai moesten eten. Hij wil altijd de specialiteiten proberen van de plek waar we zijn. Ik houd eigenlijk helemaal niet zo van vlaai, want ik vind de bodem altijd veel te soppig, maar deze abrikozenvlaai was best prima.

Vlaai

In een woonwinkel kwam ik zo’n leuke quote tegen op de muur. Die moest op de foto (ik denk dat ik er mijn lijfspreuk van maak).

Quote

We hadden een hele lekkere lunch. Het was zelfs zulk lekker weer dat we op een (verwarmd) terras hebben gezeten. Helaas zat ik aan de zijkant van het terras, dus de rechterhelft van mijn hoofd was wel helemaal bevroren.

Mijn lunch: uiensoep en een kleine tosti.
Mijn lunch: uiensoep en een kleine tosti.
De hunk nam kippensoep en een broodje met zalm.
De hunk nam kippensoep en een broodje met zalm.

Toen we op zondag Limburg weer uit reden besloten we via Nijmegen naar huis te rijden, zodat we in Nijmegen nog even wat konden lunchen. We kwamen een leuk tentje tegen waar je drie kleine lunchgerechtjes kon kiezen die samen één complete lunch vormden. Ideaal voor mij, want ik kan nooit kiezen!

Dit is toch leuk? We kozen allebei 3 dingetjes, zo lekker!
Dit is toch leuk? We kozen allebei 3 dingetjes, zo lekker!
Wat is Nijmegen toch mooi...
Wat is Nijmegen toch mooi…

Toen we eenmaal thuiskwamen had ik toch weer een beetje verhoging, maar gelukkig hebben we daar tijdens het weekendje weinig last van gehad. ’s Avonds aten we met vrienden en deden we verder gewoon rustig aan.

En dat was mijn weekje alweer. Het gaat zó snel! Ik zeg het elke keer, maar ik hoop volgende week op een hoofdpijnloos-fotoweekje! Geniet van jullie nieuwe week! 

4 comments

  1. Oh wauw wat een heerlijke foodfoto’s zitten hier tussen <3
    Maaike onlangs geplaatst…Weekly Journal #33: Drukte op de Huishoudbeurs, middagje shoppen & heerlijke panini’sMy Profile

    1. Haha, ik heb ook echt wel lekker gegeten deze week!

  2. Jaaaaa Limburg, leuk! Wel balen dat je zo’n last had van hoofdpijn, hopelijk slaat de antibiotica aan en ben je er snel vanaf!
    Zina onlangs geplaatst…Mooi liedje #19My Profile

    1. Ja dat hoop ik ook! Hoofdpijn is zo ellendig. En idd, Limburg is zooo fijn. Voelt écht als een stukje buitenland binnen Nederland, zeker Maastricht 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge