Fotoweek #11

Alweer een week voorbij. Ik vind dat de tijd snel gaat (oma-opmerking). Afgelopen week was wat drukker, maar niet minder leuk. Hoewel ik me aan het begin van de week opnieuw niet lekker voelde en voor de derde keer in 2015 koorts had, was het einde van de week heel erg leuk. De hunk en ik begonnen met motorrijles, we gingen naar de dierentuin en we aten allemaal lekkere dingen. Kijk je mee?

Over maandag en dinsdag valt weinig te vertellen, want het begin van de week was een beetje dramatisch. Ik had veel hoofdpijn en had koorts en moest dus allemaal afspraken afzeggen. Gelukkig zakte de koorts langzaam en voelde ik me vanaf woensdagavond weer een beetje beter. Dat was wel handig, want woensdagavond gingen we naar vrienden toe. Om wakker te blijven haalden de hunk en ik koffie voor in de trein.

Lekkere soja latte voor onderweg.
Lekkere soja latte voor onderweg.

Donderdag ging ik naar college en zocht ik ’s middags een plekje op in de bieb om te werken aan mijn nieuwe vertaalopdracht. Onze bieb in Amersfoort is zó mooi. Geen straf om daar te werken.

De nieuwe bieb in Amersfoort is zo mooi ruimtelijk!
De nieuwe bieb in Amersfoort is zo mooi groot!

’s Avonds gingen we bij mijn ouders eten. De hunk en ik wandelen door het bos naar mijn ouders toe. Zo mooi daar.

Lekker wandelen met de hunk, dat vind ik zó lekker als het buiten fris is.
Lekker wandelen met de hunk, dat vind ik zó lekker als het buiten fris is.

Met mijn broertje speelden we ’s avonds Weekend Miljonairs (het slechtste spelletje ooit). Ik was best goed, want ik won 64.000 euro. Beetje jammer dat het nepgeld was, whehhh.

Weekend Miljonairs. Wát een slecht spelletje.
Weekend Miljonairs. Wát een slecht spelletje.

Vrijdag was een fijne dag. ’s Ochtends had ik een leuk gesprek over een koffietentje waar ik graag zou willen werken, ik gaf bijles (ook altijd leuk) en ’s avonds bakte de hunk pannenkoeken. Hij kan dat veel beter dan ik, want ik ben een draak in het omdraaien van pannenkoeken. De hunk doet dat als een echte pro.

Omnomnom, lekkerrrrrrrrrr.
Omnomnom, lekkerrrrrrrrrr.

Vrijdagavond bakte ik een kaas-ui broodje. Dat was écht een succes. Zoohooo lekker, ook gewoon als borrelhapje. Jum!

Lekker home-made kaas-ui broodje. Goed gelukt, al zeg ik het zelf.
Lekker home-made kaas-ui broodje. Goed gelukt, al zeg ik het zelf.

Zaterdag sliepen we uit (de hunk tot 9 uur, ik tot kwart over elf). We ontbeten samen en gingen daarna in de stromende regen op weg naar motorrijles. Jaaaaaaa dat was zoohoo leuk! Ik voelde me echt een superstoer motormens. Morgen hebben we onze tweede les. Na de motorrijles liepen we nog even de stad in en dronken we een wijntje bij een leuk cafeetje.

Lekker samen borrelen.
Lekker samen borrelen.

 Zondag stond ik op met spierpijn in mijn… polsen. Huh? Ja, echt. Van het motorrijden dus. Het inknijpen van zo’n koppeling is best wel zwaar (ik stel me niet aan hoor, de hunk had ook pols-spierpijn). We gingen ’s middags met mijn broertje en zus naar de dierentuin. Dat was verrassend leuk. Een beetje spelen met mijn spiegelreflex en diertjes kijken. En ahhhhh wat zijn sommige diertjes toch leuk. Ik wil nu een giraffe en een reuzenschildpad. 

Giraffes bekijken in de dierentuin. Wat zijn dat toch mooie dieren.
Giraffes bekijken in de dierentuin. Wat zijn dat toch mooie dieren.

’s Avonds aten we bij mijn ouders. Chili con carne, zó lekker. Helaas kregen de hunk en ik allebei hoofdpijn (alweer). We gingen dus op tijd naar huis, maakten daar een grote fruitsmoothie en een flinke kop thee en deden niks meer. Blegh. Volgende keer beter.

Lekker eten bij mijn ouders.
Lekker eten bij mijn ouders.

Ik ben wel een beetje klaar met die hoofdpijn, dus volgende week streef ik naar een hoofdpijnloze fotoweek! Kijken of het lukt! Fijne week allemaal!

3 comments

  1. Ah, wat leuk dat je naar de dierentuin bent geweest! Daar lopen zulke mooie dieren rond <3
    Maaike onlangs geplaatst…Review: Het 5 or less-kookboek van ChickslovefoodMy Profile

  2. Jaaa! Ik woon vlakbij dierenpark Amersfoort. Als kind kwam ik daar bijna elke week, maar ik was er nu al zó lang niet meer geweest. Echt heel leuk om alles weer een keertje te zien.

  3. Woah, die bieb ziet er inderdaad gaaf uit zeg! Hier in Groningen gaan ze de komende jaren flink verbouwen (dus als ik afgestudeerd ben is het klaar :P). Die wandelfoto is mooi zeg, awesome. En Weekend Miljonairs hadden wij ook ooit haha, geweldig goed spel.
    Michelle onlangs geplaatst…Lay out geknutselMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge