Fotoweek #1

Deze week begin ik met mijn eerste fotoweek blog waarin ik jullie via foto’s laat zien hoe mijn week eruit zag (en omdat dit een foodblog is zal ik uiteraard voornamelijk foto’s posten van alle leuke dingen die ik at en maakte).
Afgelopen week was een vrij relaxte week. Ik deed leuke dingen, at lekkere dingen, ontdekte het allerleukste spelletje van de hele wereld en was een beetje moe (want: slaap slecht).

071073

♥ Op zondag trok ik één van mijn nieuwe truien aan. Hij zit gruwelijk lekker. Overdag ging ik naar buiten om mijn nieuwe camera uit te proberen en daar werd ik bijzonder blij van.
’s Avonds las ik één van de beste boeken van de wereld in bed terwijl de hunk gezellig naast me lag. Het boek heet De Scheepsjongen en is geschreven door John Boyne. Het is een echt avonturenboek over een jongen die geheel ongepland als scheepsjongen meevaart op een schip en van alles en nog wat meemaakt. Dit klinkt als een boek voor een 8-jarig jongetje, maar het is echt tóf.

074076

♥ Op maandag at ik als lunch quinoasalade. Ik vind quinoa één van de beste uitvindingen omdat het lekker, voedzaam en goed te combineren is met ongeveer alles. Ik gooide er paprika, tomaat, komkommer, cashewnootjes en feta in.
’s Middags liep ik weer een rondje met mijn nieuwe camera en nu samen met de hunk. Hij vond het niet zo leuk dat hij als fotomodel moest fungeren, dus ’s avonds probeerde ik mijn camera uit op mijn zelfgemaakte tomatenburgers met speltbrood (zie http://lavidalisse.wordpress.com/2014/10/13/tomatenburger-met-speltbrood/).

001086

♥ Op dinsdag maakte ik ricotta pancakes met sinaasappel als ontbijtje voor mijzelf en de hunk. Omdat ik ontbijtjes één van de allerfijnste dingen in de hele wereld vind was dit de perfecte start van de dag. Ik maakte er weer een foto van met mijn nieuwe camera en bakte ’s middags kruidkoekmuffins. Dat kwam goed uit, want het wifi bij ons in huis gaf de geest en we konden wel wat troostvoer gebruiken.

091094

♥ Op woensdag liep ik van de universiteit naar het station en zag ik dit enorme varken. Hij was zo groot en intimiderend dat ik ‘m maar niet geaaid heb. ’s Avonds waren de hunk en ik bij vrienden en speelden we het meest awesome spelletje ever. Het heet Ticket To Ride en is heel erg leuk en spannend. We waren zo enthousiast dat we het meteen wilden kopen. Later ontdekten we dat het een heel duur spelletje is, dus we overwegen nog steeds een collecte langs de deuren.

011013

♥ Op donderdag was ik pittig moe (want: te weinig geslapen) en moest ik naar de uni. Omdat ik daar een beetje een droevige lunch nuttigde (een soja cappuccino en een bakje snoeptomaatjes) kocht ik bij de AH to go deze bulgur salade. Hij was pittig vies, dus ik was genoodzaakt ‘m weg te gooien. Zondeeee. Ja weet ik.

018112

♥ Vrijdag was een fijne zag, want toen ontdekte ik op de markt fijne Raw repen. Ik kocht er vier en at er ’s middags eentje op (de onderste met cacao nibs). SMULLEN! ’s Middags studeerde ik en ontdekte ik dat het Jamie Oliver Magazine in de brievenbus lag. Daar werd ik heel gelukkig van. Als avondeten maakte de hunk (= held) de allerbeste awesome speltpizza ever en later op de avond hadden we ons vrijdagavond-is-de-beste-avond-van-de-week-ritueel met rode wijn en Franse kaas.

a119

♥ Op zaterdag maakte ik mijn eigen bananapancakes met havermout. De hunk en ik smulden van ons lekkere ontbijtje. ’s Middags gingen we even langs bij mijn ouders en daar aten we als lunch een tosti. Ik met speltbrood, de hunk met normale-mensen-brood, want hij eet dankzij mij al meer spelt dan ‘ie ooit gedaan heeft. ’s Avonds hadden we vrienden over de vloer en aten we mijn awesome kikkererwtencurry, maar omdat ik vergeetachtig ben en er geen foto van maakte volgt die blog later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge