Een kleine verandering

Misschien is het je al wel opgevallen, maar mijn menu is een beetje veranderd. Ik merk – en jullie merken vast ook – dat de focus in mijn menu voornamelijk lag op recepten. Dat is nu een beetje anders. In dit blogje leg ik je uit waarom ik dit veranderd heb. 

Ik ben gek op eten en het schrijven over eten, maar ook ik ben maar een mens en ik maak dus niet elke dag de meest spectaculaire recepten. Ook wij hebben dagen dat we gewoon simpele pasta met een tomatensaus eten. Hoewel onze tomatensaus absoluut fabeltastisch is (home-made by the hunk) kan ik ons bordje pasta niet elke week opnieuw online zetten. Dat zou tenslotte een beetje saai worden. Ik vind het daarentegen wel leuk om vaak blogjes online te zetten – gewoon omdat ik heel erg geniet van het schrijven – en het is niet realistisch om élke dag een recept online te zetten. Daarom is het goed om dat af te wisselen met andere onderwerpen. 

Ik vind het ook gewoon heel erg leuk om over andere dingen te schrijven. Het is best lastig om bij elk recept een fantastisch verhaal te verzinnen, terwijl er soms onderwerpen zijn die niks met eten te maken hebben, maar waar ik wel graag over schrijf. En tja, het is mijn blog, dus dat moet ik dan gewoon doen. 

♥ Mijn blog heet “La Vida Lisse” (= het leven van Lisse), niet “La Comida Lisse” (= het eten van Lisse). Ik had dit dus eerder kunnen bedenken. 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Heb je onderwerpen waarover je graag eens een blogje zou lezen? Laat het me dan weten. Inspiratie is altijd welkom! 

6 comments

 1. Goed idee! In feite, je geeft het zelf al een beetje aan, was je er al mee begonnen. Foto-blogs etc.
  Ik kom nog wel in de lucht met een onderwerp(en) voor een blogje.
  Succes en fijne dag verder 🙂

 2. Haha, heerlijk duidelijk: receptjes en geen receptjes. Ik vind ‘m goed!
  Natasja onlangs geplaatst…Deze heerlijke reisvideo’s moet je echt zien!My Profile

  1. Haha mooi! Het enige nadeel vind ik dat de menu’s onder ‘receptjes’ en ‘geen receptjes’ nu een beetje over elkaar heen vallen, maar dat los ik later wel weer op (als ik iemand heb gevonden die weet hoe dat moet) 🙂

 3. Ha, leuk gedaan! Hij werkt alleen niet helemaal fijn. Als ik bijvoorbeeld over ‘over eten’ beweeg, kan ik niet meer naar de opties eronder omdat het deelmenu in de weg staat. Ofzoiets. Of ben ik nou gewoon weer een enorme computersukkel? Anyway, het ziet er wel heel leuk uit zo!
  Michelle onlangs geplaatst…Recept: Bananenbrood 2.0My Profile

  1. Ja, daar loop ik nu ook tegenaan! Ik weet alleen niet hoe ik dat moet fixen (ik ben ook een computersukkel, huil)!

 4. Leuke veranderingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge