De tweede liefde van mijn leven

De liefde van mijn leven is de hunk, laat dat duidelijk zijn.
Toen ik de hunk voor het eerst spotte op de universiteit waar we elkaar ontmoet hebben was ik meteen verkocht. Het kostte me meer dan een half jaar om hem te vertellen dat ik stiekem heel erg verliefd op was (en nog steeds ben, hoor!). Bloed, zweet en tranen, maar uiteindelijk is het me gelukt om de hunk te bemachtigen. Nu ben ik de trotse vrouw van de knapste man in het universum en al die moeite die ik voor hem heb moeten doen is het helemaal waard geweest.

De tweede liefde van mijn leven ken ik welgeteld drie dagen, maar het was liefde op het eerste gezicht, net als bij de hunk. Voor deze liefde hoefde ik iets minder moeite te doen dan voor de hunk. Deze liefde kreeg ik gewoon voor mijn verjaardag en het is een KEUKENMACHINE!
JA! Ik heb een keukenmachine gekregen! Ik heb al heel wat vreugdedansjes en hiephoikreetjes de wereld in geholpen. Ik wilde al zooohooooo lang een keukenmachine. Bij zoveel recepten is een keukenmachine gewoon een must, zeker als je wat vaker en wat ingewikkelder wil gaan koken. Ik heb een heleboel kunnen opvangen met mijn goeie ouwe scheve staafmixer (die nu ook de deur uit mag WANT IK HEB OOK EEN NIEUWE STAAFMIXER YAYY!) en mijn fijne blendertje (die inmiddels een nieuw onderkomen heeft gevonden bij mijn vriendinnetje). Toch is een keukenmachine wel een must-have in de keuken van een kookliefhebber. En dat ben ik. Een kookliefhebber. Mét keukenmachine!

De keukenmachine die ik heb gekregen is een héle uitgebreide en héle mooie. Je begrijpt dat ik elke keer een glimlach op mijn hoofd krijg als ik mijn mooie keukenmachine bekijk.
Hij is van Kenwood en ik had ‘m al even uitgeprobeerd bij mijn ouders die ‘m ook hebben. Er zit van alles bij. Een blender, verschillende soorten messen, een notenmaler (liefde!), een rasp (fijn voor het raspen van 500 gram wortels voor mijn carrotcake), gardes en een citruspers. Ideaal.

Eergisteren aten we left-overs en kwam er dus weinig koken aan te pas, maar gisteren aten we soep en die hebben we lekker in de keukenmachine klaargemaakt. Vanmiddag ben ik van plan hummus te maken met mijn keukenmachine, want hummus is bizar lekker! Blijf op de blog in de gaten houden welke heerlijke creaties ik maak met dank van dit prachtige apparaat!

2 comments

  1. Onee, ik wil je creaties niet zien! Want dan wil ik ook een keukenmachine! Noooooh.

    1. Wanneer ben je jarig? Ik zou ‘m maar vast op je lijstje zetten als ik jou was 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge