Blije bekers & zoet zomersapje

De hunk en ik lopen op de één of andere manier altijd op de drukste dag van de week door de stad: zaterdag. Eigenlijk vinden we het op zaterdag veel te druk om door de stad te lopen, want om te overleven ben je constant elleboogjes aan het uitdelen en (oude) mensen aan het inhalen (om maar niet te spreken over alle botsingen, voeten waar je per ongeluk op gaat staan en spontane voetgangerfiles). Maar ach, het maakte niet zoveel uit deze zaterdag, want het zonnetje scheen.

Terwijl wij onszelf door de drukte heen worstelden duwden we een paar mensen opzij (viel wel mee hoor) om één van onze vaste winkeltjes in te lopen: de Cook@Home. En daar hadden ze potverdorie een fantastische actie! Drie súperleuke smoothiejars voor maar 5 euro! Ik was om. Zo. Leuk. In drie verschillende kleurtjes. Als je in Amersfoort woont moet je even langs, want het zijn onwijs mooie bekers! Nadat ik ze uiteraard gekocht had (want zoiets laat je dus NIET liggen) kreeg ik meteen allemaal leuke ideetjes voor lekkere zoete zomersapjes. Perfect voor deze zonnige dag en prachtig voor in mijn mooie nieuwe jars. Voor dit smoothiereceptje heb je waarschijnlijk alle ingrediënten in huis. Lekker maken dus!

Zomersapje

De ingrediënten (voor 2 gevulde bekers): 
6 perssinaasappels
2 bananen
2 elstar appels

Hoe?
Tja. Pers de sinaasappels, schil de bananen, snijd de appels in stukjes en mik alles in de blender. Even blenderen en klaar is kees!

Zomersapje

4 comments

  1. Ziet er overheerlijk uit!

  2. Dat is inderdaad een wel héél leuke actie. Wat ontzettend tof! Ze zien er zó vrolijk uit en dat sapje lijkt me inderdaad heerlijk.
    Femke onlangs geplaatst…Redenen om géén online vrienden te worden met familieMy Profile

    1. Ja, ze zijn zo vrolijk he! Ik ben er ook echt heel blij mee! 😀

  3. Super leuke smoothiejars! Ik heb er één van de Xenos, super leuk en handig. De zomer smoothie klinkt ook erg lekker!
    Tamarah onlangs geplaatst…Moestuin 2015 | Update #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge